ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κι αν ο COVID-19 επιστρέψει;

Στην πραγματικότητα ποτέ δεν έφυγε. Πού θα βρει εξ άλλου καλύτερα; Αλλά δεν εννοώ αυτό. Εννοώ μην επιστρέψει το lockdown! Διότι εκεί είναι το ζητούμενο. Οι απαγορεύσεις, οι περιορισμοί και όλα τα συνεπακόλουθα. Και εάν στις αρχές του 2020 αυτό ήταν επιστημονική φαντασία, σήμερα είναι πραγματικότητα.

Και το ερώτημα:

Ποια η προετοιμασία της επιχείρησης σου (αλλά και της προσωπικής σου ψυχολογίας) σε αυτό το ενδεχόμενο; Και ποια τα εναλλακτικά σενάρια; Δεν πρόκειται περί κινδυνολογίας (ούτε κατά διάνοια), αλλά υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

Επίσης τι θα συμβεί εάν ξαφνικά εξαφανιστεί; Θα είναι όλα όπως προηγουμένως ή οι νέες συνήθειες θα επικρατήσουν; Άρα εξετάζουμε ΚΑΙ αυτή την εκδοχή.

Στις αρχές Μαρτίου ή κάπου εκεί περίπου είχα γράψει πως για τουλάχιστον 18-24 μήνες ο COVID-19 θα είναι ανάμεσά μας. Αυτή μου η εκτίμηση (δεν είναι προφανώς μόνο δική μου) φαίνεται πως θα επαληθευθεί.

Τι κάνουμε λοιπόν; Ιδού η απορία…

Οταν σου δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψεις τον κόσμο και δεν το κάνεις, δεν σου φταίει ο… κόσμος! Εσύ φταις. Το ζήτημα είναι μην αυτο-ανατραπεί και δεις τα επάνω - κάτω· ή για άλλους τα κάτω… επάνω.

Ο Τεύκρος Σακελλαρόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός και σκηνοθέτης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο 33,2% στην εκτίμηση ψήφου κατέγραψε τη ΝΔ η Opinion Poll στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action 24. Στη μέτρηση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 15,1% . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει όλη την έκταση της Αττικής. Το πέπλο αφρικανικής σκόνης που «πνίγει» τον αττικό ουρανό δημιουργεί ένα απόκοσμο σκηνικό. Αυτό που είχε ήδη δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search