ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κι αν ο COVID-19 επιστρέψει;

Στην πραγματικότητα ποτέ δεν έφυγε. Πού θα βρει εξ άλλου καλύτερα; Αλλά δεν εννοώ αυτό. Εννοώ μην επιστρέψει το lockdown! Διότι εκεί είναι το ζητούμενο. Οι απαγορεύσεις, οι περιορισμοί και όλα τα συνεπακόλουθα. Και εάν στις αρχές του 2020 αυτό ήταν επιστημονική φαντασία, σήμερα είναι πραγματικότητα.

Και το ερώτημα:

Ποια η προετοιμασία της επιχείρησης σου (αλλά και της προσωπικής σου ψυχολογίας) σε αυτό το ενδεχόμενο; Και ποια τα εναλλακτικά σενάρια; Δεν πρόκειται περί κινδυνολογίας (ούτε κατά διάνοια), αλλά υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

Επίσης τι θα συμβεί εάν ξαφνικά εξαφανιστεί; Θα είναι όλα όπως προηγουμένως ή οι νέες συνήθειες θα επικρατήσουν; Άρα εξετάζουμε ΚΑΙ αυτή την εκδοχή.

Στις αρχές Μαρτίου ή κάπου εκεί περίπου είχα γράψει πως για τουλάχιστον 18-24 μήνες ο COVID-19 θα είναι ανάμεσά μας. Αυτή μου η εκτίμηση (δεν είναι προφανώς μόνο δική μου) φαίνεται πως θα επαληθευθεί.

Τι κάνουμε λοιπόν; Ιδού η απορία…

Οταν σου δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψεις τον κόσμο και δεν το κάνεις, δεν σου φταίει ο… κόσμος! Εσύ φταις. Το ζήτημα είναι μην αυτο-ανατραπεί και δεις τα επάνω - κάτω· ή για άλλους τα κάτω… επάνω.

Ο Τεύκρος Σακελλαρόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός και σκηνοθέτης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πάτρας επισκέφτηκαν το καταφύγιο Πρασουδίου στο Παναχαϊκό και διαπίστωσαν ότι είχε πραγματοποιηθεί διάρρηξη. "Οι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στα σχολεία της Πάτρας. Συγκεκριμένα 34 σχολεία έχουν καταληφθεί από χθες από τους μαθητές και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην επιβολή πειθαρχικών μέτρων σε βάρος μαθητών και μαθητριών που μετείχαν στην κατάληψη που έγινε την Παρασκευή στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου, προχώρησε η Διεύθυνση, προκαλώντας α . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

 Με τον όρο «σπατάλη τροφίμων» αναφερόμαστε στην απόρριψη τροφίμων, που είναι κατάλληλα για κατανάλωση από τον άνθρωπο, η οποία συντελείται σε όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στα σχολεία της Πάτρας. Συγκεκριμένα 34 σχολεία έχουν καταληφθεί από χθες από τους μαθητές και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά τους.   Κεραμέως
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"  σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως στην πολύχρονη διαδρομή του, την ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, είχε και έχει ένα και μοναδικό στόχο: ΤΗΝ Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την επιστροφή των φοιτητών περιμένουν στο Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας για να πάρει τα πάνω της και πάλι η επιβατική κίνηση που από το διάστημα της πανδημίας και μετά παραμένει υποτονική. Σύμφωνα με την δι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search