ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Διαλέξτε κ. Τουλγαρίδη: H ευήθεια ή πολιτική ευθιξία

 

Παρέμβαση έκανε ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!»,  Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ο.ΔΗ.Π.

Η συνεχιζόμενη πρόκληση του Προέδρου του Κ.Ο.ΔΗ.Π. και η παρελκυστική τακτική που ακολουθεί μετά και την ανακοίνωση-κόλαφο των δύο απολυμένων εργαζομένων του Οργανισμού, υπερβαίνει κάθε έννοια λογικής και θέτει πλέον προ των ευθυνών του το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ο οποίος  διατηρεί στη νευραλγική αυτή  θέση δυστυχώς έναν αιρετό που βρίσκεται σε πολιτική περιδίνηση και σύγχυση. Αυτοί οι πηγαίοι χαρακτηρισμοί είναι συναφείς με την επίσημη τοποθέτηση του κ. Τουλγαρίδη και μάλιστα στο ανώτατο όργανο του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ρητά ανασκεύασε την πρώτη του συκοφαντική ανακοίνωση αναφέροντας πως εγώ προσωπικά και κατ΄ επέκταση η παράταξή μας, «Πρωτεύουσα ξανά!» υπερψηφίσαμε την πρόταση για τις δύο εργαζόμενες με επίσημη καταγραφή στα πρακτικά του Σώματος. 

Η ευήθεια είναι ανίκητη!

Στην πολιτική όμως και στον δημόσιο βίο ενίοτε, υπάρχει και η ευθιξία.

Αλήθεια, στις εργαζόμενες που σας κατακεραυνώνουν έχετε να απαντήσετε κάτι;  

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση, αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, στην χώρα υπάρχουν 925 εστίες μόλυνσης του κορονοϊού. Παράλληλα, κατά τη χθεσινή ημέρα, διαγνώσθηκαν πεντακόσια είκοσι τρία νέα κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοιού στην χώρα. Σήμερα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνεται Ηλεία , Αχαία και Αιτωλοακαρνανία. 2 κρο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 254 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοιού στην χώρα. Σήμερα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνεται Ηλεία , Αχαία και Αιτωλοακαρνανία. 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 88χρονος στην περιοχή Κρυονέρι της Φιγαλείας, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ηλικιωμένος άντρας εκτελούσε εργασίες κοπής πάνω σε δέντρο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις είναι οι νοσηλευόμενοι που πάσχουν απο κορωνοϊό, στο νοσοκομείο του Ρίου. Πρόκειται για τρεις γυναίκες  από 50 ως 85 ετών οι οποίες δεν είναι από την Πάτρα αλλά διακομίστηκαν από Αιτωλοακαρνανία
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search