ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ιδού τι κάνει η «εχθρική» (για την Αχαϊα) κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Πρώτα ήρθε η εξαγγελία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, σε μήκος 5,16 χιλιομέτρων. Μια εξαγγελία που προσεγγίζει, αν μη τι άλλο, το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την πλήρη υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, εντός του πολεοδομικού  ιστού της Πάτρας.

 

Και μετά προέκυψε μια ακόμη θετική εξέλιξη, που περιμέναμε επί πολλά χρόνια και αφορά την πρόσβαση μας στο φυσικό αέριο. Αναφερόμαστε στην (πρόσφατα προγραμματισθείσα, άρα βέβαιη) κατασκευή αγωγού υψηλής πίεσης για την έλευση του φυσικού αερίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με συνολικό προϋπολογισμό 85 εκατομμύρια ευρώ. 

 

Επομένως, σαφείς δεσμεύσεις και δρομολογημένες εξελίξεις με αναπτυξιακό πρόσημο για την πόλη μας και κατ’ επέκταση την Αχαϊα, εν μέσω μάλιστα της ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε, έρχονται να καταρρίψουν εμφατικά το αφήγημα όλων όσοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αρνητικά διακείμενη έναντι ημών.

 

Έχει ιδιαίτερη σημασία να θυμόμαστε ποιοι μάς απέκλεισαν από το φυσικό αέριο, ποιοι και γιατί ήταν αυτοί που μάς θεωρούσαν επί δεκαετίες δεδομένους. Όπως επίσης έχει μεγάλο νόημα και ουσιαστικό περιεχόμενο να αντιμετωπίζουμε με ευθύτητα και χωρίς συμπλέγματα τα γεγονότα, τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, διότι όπως έλεγε και ο Φρανσουά Μιτεράν (σημείο αναφοράς για τους εν Ελλάδι σοσιαλιστές και πάσης φύσεως σοσιαλδημοκράτες) είναι «ξεροκέφαλα»

 

Και τι δείχνουν αυτά; Μα ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μακριά από ανέξοδες κορόνες, φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, στέκεται πραγματικά δίπλα μας, δίνοντας στον τόπο μας, με συγκεκριμένα έργα, μια σοβαρή αναπτυξιακή προοπτική, που αναμφίβολα μάς έλειπε…   

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο δρομολόγιο των 15:30 Καλάβρυτα - Διακοπτό, όταν έγινε κατολίσθηση και έπεσαν βράχια στο τρένο, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες, σύμφωνα με μαρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα για τον κορωνοϊό πριν τον Δεκαπενταύγουστο τόνισε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέφ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντός της ημέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει αναλυτικά τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Με την Τoυρκία ν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα, έρχονται στο φως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, την επίθεση εξαπέλυσε ένας 67χρονος στη σύζυγό και αφορμή ήταν το γε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο δρομολόγιο των 15:30 Καλάβρυτα - Διακοπτό, όταν έγινε κατολίσθηση και έπεσαν βράχια στο τρένο, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες, σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτιδας στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα για τον κορωνοϊό πριν τον Δεκαπενταύγουστο τόνισε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι τα μέτρα που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προβληματισμός συνεχίζει επικρατεί στην τοπική Εκκλησία για το «κίνημα κατά της μάσκας» το οποίο υφίσταται -και αναπτύσσεται μάλιστα παραμονές του Δεκαπενταύγουστου- σε μεγάλο μέρος του ποιμνίου, όπως
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search