ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

«Φοβάστε αυτό που δεν κατανοείτε»

Η εμμονή κάποιων να αναθεματίζουν ό,τι δεν τους μοιάζει ή δεν κατανοούν θα ήταν ένα κοινωνικό και ψυχολογικό φαινόμενο προς παρατήρηση, που θα αφορούσε κυρίως τους ειδικούς. Αρχίζει και γίνεται όμως άκρως ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος έρχεται και επανέρχεται επαναλαμβάνοντας για το σπιράλ τον χαρακτηρισμό «απολιτίκ και συντηρητικό». Κι αυτό γιατί το Σπιράλ -το ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό σχήμα της τοπικής βουλής- είναι ένα κίνημα πολιτών για την Πάτρα, για το οποίο ο ίδιος ούτε την ανάγκη ύπαρξής του κατανοεί, ούτε την μαχητικότητα που αυτό επιδεικνύει.

Τι κατανοεί ο κ. Πετρόπουλος; Κομματικούς μηχανισμούς, αποστολές κομματικής σκοπιμότητας, χάσιμο χρόνου, καθυστερήσεις και αναβολές για θέματα που δεν τολμά να ακουμπήσει, λαϊκισμό και κτίσιμο πελατειακής σχέσης με κάποιους από τους πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης μας, προνόμια σε ημέτερους και το θέσφατο της υπακοής στον Αρχηγό του Κόμματός του. Τάξιμο, χάιδεμα και αποπροσανατολισμός, όταν υπάρχει ανάγκη συγκάλυψης αστοχιών και ολιγωρίας. Ποιος είναι συντηρητικός κύριε Πετρόπουλε; Ποιος αναπαράγει τοπικά το παθογενές πολιτικό σύστημα της χώρας;

Φοβάστε την αλήθεια και τον αντιληπτό κίνδυνο που εγκυμονεί για σας το Σπιράλ. Η αγάπη για την πόλη δεν είναι κάτι που γνωρίζετε από το αξιακό σας πλαίσιο και γι' αυτό δεν το αναγνωρίζετε ούτε στους άλλους.

Οψόμεθα αλλήλους στα Δημοτικά Συμβούλια και στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Πατρινούς. Για μια Πάτρα -τρίτη πόλη της χώρας- παραγωγική και εξωστρεφή όπως της αξίζει!

Της Εύας Αθανασοπούλου,

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός,

Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης Σπιράλ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

ανθασμένη και προκλητική χαρακτηρίζει την απόφαση Ερντογάν για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο μουφτής Κομοτηνής, Δρ. Χαλήλ Τζιχάντ, εκφράζοντας φόβο ότι μπορεί να προκαλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας έχει ανησυχήσει τους λοιμωξιολόγους που πραγματοποίησαν σύσκεψη προτείνοντας την επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, Κορίνθου με πολλούς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φαίνεται πώς αυτόπτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Κανένα παιδί χωρίς οικογενειακή θαλπωρή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αμέσως μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το «Σκαγιοπούλε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search