ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δείξτε σεβασμό στους 11 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ

 

 Tου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά»

Για πάνω από δυόμιση μήνες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ αδυνατεί  να συνεδριάσει όχι μόνο δια ζώσης αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης, με αποτέλεσμα να ακολουθείται η διαδικασία των δια περιφοράς συνεδριάσεων και της επικοινωνίας μέσω email, η οποία είναι προσβλητική για το Όργανο και σαφώς προβληματική ακόμη και όταν πρόκειται για θέματα αμιγώς διαδικαστικά.

Το πρωτοφανές ωστόσο είναι ότι την ίδια ώρα που η διαδικασία των συνεδριάσεων πάσχει, εισάγονται προς συζήτηση ξαφνικά και προ ημερησίας διατάξεως, σοβαρά θέματα όπως εν προκειμένω αυτό που αφορά την τύχη των 11 εργαζομένων με συμβάσεις αορίστου χρόνου στη ΔΕΥΑΠ. Πρόκειται για εργαζόμενους που εδώ και ενάμιση χρόνο είναι όμηροι μιας ιδιάζουσας κατάστασης η οποία συνίσταται στο γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ η ΔΕΥΑΠ καταβάλλει για αυτούς μόνο τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Στην τελευταία συνεδρίαση μάλιστα το πολύ σοβαρό αυτό θέμα που αφορά τη ζωή  των εργαζομένων και των οικογενειών τους, μπήκε αιφνιδιαστικά προ ημερησίας διατάξεως, γεγονός που καταδεικνύει τη διάθεση της Διοίκησης της ΔΕΥΑΠ να παρατείνει την αγωνία τους και την άρνηση των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής να έρθουν ενώπιος ενωπίω μαζί τους.

Ούτε καν ως θέμα της τακτικής συνεδρίασης δεν αντιμετωπίζει την ομηρία των εργαζομένων η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ.

Κατόπιν τούτων  ο εκπρόσωπος της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος, αποχώρησε από τη δια περιφοράς  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ σε ένδειξη διαμαρτυρίας καταγγέλλοντας τις ακολουθούμενες διαδικασίες σε σχέση με τους εργαζομένους και τον ευτελισμό των συνεδριάσεων.

Η παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» ζητά την δια ζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ για το θέμα παρουσία και των έντεκα εργαζομένων  που βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση και τη ζωή των οποίων αφορούν οι αποφάσεις που λαμβάνονται. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να τους δοθεί η δυνατότητα να τοποθετηθούν. 

Όπως αυτονόητο είναι ότι το θέμα αυτό λόγω της σοβαρότητάς του, θα πρέπει να έρθει προς συζήτηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου σκοπεύουμε να ανοίξουμε την Αγία Σοφία για προσευχή, ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αυτή την ώρα απευθύνει διάγγελμα στον τουρκικό λαό.Ο Τούρ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού άσκησε ο Εισαγγελέας στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην αστυνομία παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο αστυνομικός που φέρεται ότι απέτρεψε τη σύλληψη διαδηλωτή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναζητείτο στο πλαίσ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα 60 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα δεν αποτέλεσαν έκπληξη για το κυβερνητικό επιτελείο. Και αυτό γιατί ο ειδικός αλγόριθμος βάσει του οποίου διεξάγονται και τα δειγματοληπτικά τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την επιτυχία του στις φετινές πανελλήνιες μίλησε ο Γιώργος Κατσαλάς ο οποίος είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία συγκεντρώνοντας 18.600 μόρια. Όπως είπε πάντα του άρεσε η πανεπιστημιακή καριέρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τεστ κοπώσεως χωρίς κλιματισμό και με ανεμιστήρα που υπολειτουργεί. Σε συνθήκες σάουνας ασφαλισμένοι περιμένουν έξω από το μικροβιολογικό εργαστήριο. Στο οδοντιατρείο ο ιδρώτας των ασφαλισμένων να τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, προκειμένου να παραχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου του  με θέμα:  
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search