ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Η διαδικασία για τις άδειες στις λαϊκές αγορές

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων ανακοινώθηκε, ότι οι παραγωγοί πωλητές λαϊκών αγορών, μπορούν να προβούν στην έκδοση, αναθεώρηση, θεώρηση της σχετικής άδειας, προκειμένου να διαθέτουν προς πώληση τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές, με το ΟΣΔΕ έτους 2019 και με σχετική υπεύθυνη δήλωση, την οποία θα λαμβάνουν από τον αρμόδιο Υπάλληλο και θα  τη συμπληρώνουν.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Για το λόγο αυτόν καλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία μας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομίας, στο τηλέφωνο 2613 610332, προκειμένου λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού να ορίζεται ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, υποβάλλοντας παράλληλα και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συνεργασία με τους Συλλόγους Παραγωγών και Επαγγελματιών, τους οποίους δημόσια ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υπεύθυνη στάση τους αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο Δήμος Πατρέων παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, τόσο για τη ρύθμιση λειτουργίας των λαϊκών αγορών, όσο και για τα μέτρα προστασίας.

Οι Σύλλογοι από την πλευρά τους επίσης με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μειώνουν εκ περιτροπής την καθημερινή προσέλευση των μελών τους σε κάθε λαϊκή, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Επανερχόμαστε και απευθύνουμε έκκληση στους συνδημότες μας.

Προσέχετε τον συνωστισμό σε κάθε πάγκο και κρατάτε αποστάσεις.

Προστατεύστε την υγεία σας καθώς και των επαγγελματιών πίσω από τον κάθε πάγκο που μας παρέχουν τις κρίσιμες αυτές ώρες τρόφιμα και φρέσκα προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Να προσέρχεστε απαραίτητα με μάσκες και γάντια.

Η παραμονή σε κάθε πάγκο να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Προμηθευόμαστε τα απαραίτητα τρόφιμα και οπωρολαχανικά και άμεσα αποχωρούμε.

Οι λαϊκές αγορές πρέπει να μείνουν ανοιχτές.

Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι το κλείσιμό τους, αν δεν λειτουργούν με μέτρα προστασίας και τα προϊόντα αυτά να διατίθενται στα Super Market.

Σε νέα σχετική δήλωση προέβει η κυβέρνηση μέσω του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου κ. Σταμπουλίδη αυτή τη φορά, ότι «Ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς πως στην περίπτωση που η Αστυνομία διαπιστώσει ότι δεν εφαρμόζονται οι κανόνες που έχουν καθοριστεί, αυτομάτως θα κλείνει η τοπική αγορά».

Οφείλουμε να τις προστατεύσουμε.

Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις λαϊκές αγορές με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει συγκλονίσει όλον τον πλανήτη και οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι πολλές και μάλιστα έντονες, με διαδηλώσεις και επεισόδια σε όλη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μια σημαντική απόφαση για τη συνταξιοδότηση χιλιάδων εργαζόμενων στο Δημόσιο, αποκαλύπτει ο δικηγόρος, ειδικός σε εργατικά θέματα, Κ. Τσουκαλάς. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καθημερινά αυξάνουν οι καταγγελίες για την απαράδεκτη τακτική της ΔΕΗ που απειλή με διακοπή ρεύματος μικροεπιχειρηματίες της Πάτρας επειδή βρέθηκαν σε δυσχερή θέση και δεν μπόρεσαν . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε χθες Πέμπτη 28 Μαΐου σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Anthony James, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Unforgiven» και «In the Heat of the Night».   Ο James, που το πραγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καθημερινά αυξάνουν οι καταγγελίες για την απαράδεκτη τακτική της ΔΕΗ που απειλή με διακοπή ρεύματος μικροεπιχειρηματίες της Πάτρας επειδή βρέθηκαν σε δυσχερή θέση και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα παραβατικής  συμπεριφοράς στον Δήμο μας ολοένα και αυξάνονται. Η Δημοτική Αρχή επαναφέρει το ζήτημα ίδρυσης παραρτήματος αστυνομικού τμήματος στην Κοινότητα Σαγαιίκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με φορείς την Παθολογική Κλινική και Τμήμα Λοιμώξεων και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την εταιρεία βιοτεχνολογίας ProtATonce που εδρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search