ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Η διαδικασία για τις άδειες στις λαϊκές αγορές

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων ανακοινώθηκε, ότι οι παραγωγοί πωλητές λαϊκών αγορών, μπορούν να προβούν στην έκδοση, αναθεώρηση, θεώρηση της σχετικής άδειας, προκειμένου να διαθέτουν προς πώληση τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές, με το ΟΣΔΕ έτους 2019 και με σχετική υπεύθυνη δήλωση, την οποία θα λαμβάνουν από τον αρμόδιο Υπάλληλο και θα  τη συμπληρώνουν.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Για το λόγο αυτόν καλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία μας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομίας, στο τηλέφωνο 2613 610332, προκειμένου λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού να ορίζεται ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, υποβάλλοντας παράλληλα και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συνεργασία με τους Συλλόγους Παραγωγών και Επαγγελματιών, τους οποίους δημόσια ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υπεύθυνη στάση τους αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο Δήμος Πατρέων παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, τόσο για τη ρύθμιση λειτουργίας των λαϊκών αγορών, όσο και για τα μέτρα προστασίας.

Οι Σύλλογοι από την πλευρά τους επίσης με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μειώνουν εκ περιτροπής την καθημερινή προσέλευση των μελών τους σε κάθε λαϊκή, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Επανερχόμαστε και απευθύνουμε έκκληση στους συνδημότες μας.

Προσέχετε τον συνωστισμό σε κάθε πάγκο και κρατάτε αποστάσεις.

Προστατεύστε την υγεία σας καθώς και των επαγγελματιών πίσω από τον κάθε πάγκο που μας παρέχουν τις κρίσιμες αυτές ώρες τρόφιμα και φρέσκα προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Να προσέρχεστε απαραίτητα με μάσκες και γάντια.

Η παραμονή σε κάθε πάγκο να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Προμηθευόμαστε τα απαραίτητα τρόφιμα και οπωρολαχανικά και άμεσα αποχωρούμε.

Οι λαϊκές αγορές πρέπει να μείνουν ανοιχτές.

Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι το κλείσιμό τους, αν δεν λειτουργούν με μέτρα προστασίας και τα προϊόντα αυτά να διατίθενται στα Super Market.

Σε νέα σχετική δήλωση προέβει η κυβέρνηση μέσω του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου κ. Σταμπουλίδη αυτή τη φορά, ότι «Ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς πως στην περίπτωση που η Αστυνομία διαπιστώσει ότι δεν εφαρμόζονται οι κανόνες που έχουν καθοριστεί, αυτομάτως θα κλείνει η τοπική αγορά».

Οφείλουμε να τις προστατεύσουμε.

Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις λαϊκές αγορές με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search