ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η έκπτωτη στάση της ΝΔ

 

 

Η χώρα μας τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο «μάτι» του COVID-19. Τα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας είναι υποστελεχομένα και λείπουν για το υγειονομικό προσωπικό τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κλπ). Οι «πληγές» που έχουν ανοίξει στους αγρότες και τους επαγγελματίες, η ΝΔ φαίνεται να μην μπορεί αν τις επουλώσει.

 

Οι πληθώρες και κάθε άλλο άριστες επιλογές των Υπουργών της ΝΔ δεν σταματούν ούτε τώρα. Εχθές 27 Μαρτίου με απόφασή του, ο Υπουργός Υποδομών Κ. Καραμανλής διέλυσε όλες τις εργολαβίες ακόμα και εκείνες που λειτουργούσαν κανονικά. Δηλαδή εκεί που το έργο βρισκόταν σε εξέλιξη.

 

Με δηλώσεις τους στελέχη της ΝΔ ανέφεραν, ότι για να υπάρξει η όποια αλλαγή, θα πρέπει να είναι σύμφωνη και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Να απαντήσουν λοιπόν.

 

Με αυτή την μονομερή κίνηση του Υπουργού Υποδομών εγείρονται μείζονα ερωτήματα. Τι θα συμβεί, αν οι ανάδοχες εταιρείες ασκήσουν τα νόμιμα και έννομα συμφέροντά τους και προχωρήσουν με προσφυγή εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου, αφού οι συμβάσεις λύονται μονομερώς; Ας απαντήσουν ακόμα στο ερώτημα τα στελέχη της ΝΔ επιδιώκουν την απένταξη του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Πύργος και να χαθεί οριστικά η χρηματοδότηση 293 εκατομμυρίων ευρώ που είχε εξασφαλίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;

 

Με την πλέον τιμωρητική στάση της, η ΝΔ, δείχνει εμφανώς τις διαθέσεις της. Ένα έργο πνοής που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε, να προχωρήσει με μεγάλες εκπτώσεις και χωρίς διόδια, τώρα θα κληθούμε να πληρώσουμε και τις αποζημιώσεις των εργολάβων αλλά και τα διόδια αν τυχόν και προχωρήσει ο δρόμος.

 

Καλούμε κάθε νέα και νέο να συμπαραταχθεί μαζί μας στα δίκαια αιτήματα της περιοχής μας.

 

Δρόμος εδώ και τώρα!

 

Καμία ανοχή σε άλλη καθυστέρηση του αυτοκινητόδρομου.

 

Οι Οργανώσεις Μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και Αχαΐας

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει για ψευδεπίγραφο ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας - που διακινείται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από τη Διεύθυνση Δίωξη . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια με τίτλο: «Ας μην αφήσουμε έναν ιό να σκοτώσει τον Τύπο. Μέτρα στήριξης για όλους χωρίς εξαιρέσεις» της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας κ. Κώστα Μάρκου  με συνεργάτες του  και συνεργάτη  της βουλευτού  κ. Σίας Αναγνωστοπούλου, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με εκπροσώπους των δύο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μια γυναίκα 70 ετών έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό. Η γυναίκα νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ, έχοντας μεταφερθεί εκεί από την κλινική «Ταξιάρχαι» του Περιστερίου. Υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας κ. Κώστα Μάρκου  με συνεργάτες του  και συνεργάτη  της βουλευτού  κ. Σίας Αναγνωστοπούλου, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με εκπροσώπους των δύο ναυταθλητικών σωματε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά.   Η μη λειτουργία των καταστημάτων την ημέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που έχουν διενεργηθεί στα δείγματα που συγκεντρώνουν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στην Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με την 6η
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search