ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

O Δήμος Αιγιαλείας για ογκώδη αντικείμενα

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουν το επίπεδο υγιεινής διαβίωσής μας μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δυσχερείς και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Οφείλουμε όλοι, ιδιαίτερα τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να συμβάλλουμε στην προσπάθειά τους. 

 

Ιεραρχούμε τις προτεραιότητές μας:

-Δεν εκτελούμε εργασίες ανακαίνισης και οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που έχουν ως αποτέλεσμα την εναπόθεση δομικών και  μεγάλων απορριμμάτων (καναπέδες, ψυγεία, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα, καρέκλες κλπ) στους δρόμους.

-Δεν κλαδεύουμε και δεν βγάζουμε κλαδέματα στους δρόμους.

-Τοποθετούμε τα απορρίμματά μας ακόμα πιο προσεχτικά στου κάδους. 

- Δεν πετάμε τις μάσκες και τα γάντια μιας χρήσης στους μπλε κάδους αλλά στους πράσινους.

 

Εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη για να απομακρύνει κάποιος ογκώδη ή πράσινα απορρίμματα αυτό θα γίνεται μόνο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο 26910 25555 με την Υπηρεσία. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσουν τα πρόστιμα του δημοτικού Κανονισμού Καθαριότητας.

 

Συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την υποχρέωση που έχουμε όλοι να συνδράμουμε στην εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του  κορωνοϊού, πέραν του ότι θέτουν προσκόμματα στην προσπάθεια όλων μας, μπορεί να αποβούν μοιραίες για τους συνανθρώπους μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενναία κίνητρα και τεράστια επιδότηση για την αγορά όχι μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά και σκούτερ και ποδηλάτων, στο πλαίσιο του προγράμματος για την προώθηση της ηλεκτροκίνησ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την οριστική διακοπή της εφετινής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις της ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτερας (25/05) η Euroleague.Οι ομάδες και οι μέτοχοι έκαναν αποδεκτή την πρόταση τ . . .
LIFE STYLE

Διάθεση για αποκαλύψεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή είχε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια με αφορμή μια πρόσφατη δήλωση του Πέτρου Ίμβριου πως αν επέλεγε να παντρευτεί γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο Βασίλη Δημάκη σήμερα το απόγευμα στην την Πλατεία Γεωργίου."Ο εμπαιγμός του υπουργείου Προστασίας του Πολ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο Βασίλη Δημάκη σήμερα το απόγευμα στην την Πλατεία Γεωργίου."Ο εμπαιγμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση σκόρπισε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του Γιώργου Λιναρδάτου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη Δευτέρα, έχασε τη μάχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search