ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της 27ης Φλεβάρη από το Συνδικάτο ποτών και τροφίμων

Μετά την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου-Βούρτση. Οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις πανελλαδικά επιβεβαίωσαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει εξουσιοδότηση από το λαό για να συνεχίσει τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν στο επίκεντρο το ασφαλιστικό.

Είναι πλέον επιβεβαιωμένες οι περαιτέρω μειώσεις συντάξεων, η αύξηση του ορίου ηλικίας που για τους νέους εργαζόμενους μπορεί να φτάνουν και το 70ο έτος ηλικίας. Ενώ την ίδια στιγμή μειώνονται τόσο οι εργοδοτικές εισφορές όσο και η κρατική χρηματοδότηση που περιορίζεται στο ελάχιστο.

Μάταια προσπαθεί η κυβέρνηση να διαφημίσει ότι η μειώσεις είναι τελικά αυξήσεις, χωρίς να κάνει λόγο για τα όρια ηλικίας ιδιαίτερα για τους νέους εργαζόμενους. Τη στιγμή που σπρώχνει τις λαϊκές οικογένειες στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Συνεχίζουμε – Κλιμακώνουμε!
Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο τα δικαιώματά μας γίνονται κουρελόχαρτο.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΙΣ 18:30 ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20 – ΠΑΤΡΑ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

«Θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά σε θεραπεία και ίσως σε παραπάνω από μία, παρά από ότι είμαστε σε εμβόλιο» για τον κορωνοϊό, δήλωσε η κορυφαία ερευνήτρια και λοιμωξιολόγος του Cambrid . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

"Δίνουμε το καλό παράδειγμα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις αρμοδιότητες. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι παρούσα και στις έκτακτες ανάγκες. Με ενότητα και ομοψυχία δίνουμε τη μάχη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Kαταγγελίες ότι η κοινότητα των Ρομά στην Κάτω Αχαΐα δεν ακολουθεί τις οδηγίες για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού, κάνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι όπως εξηγούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μάθημα τιμιότητας έδωσε ένας 26χρονος από το Αιτωλικό ο οποίος βρήκε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην αστυνομία. Η απώλεια του πορτοφολιού είχε δηλωθεί από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Kαταγγελίες ότι η κοινότητα των Ρομά στην Κάτω Αχαΐα δεν ακολουθεί τις οδηγίες για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού, κάνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι όπως εξηγούν έχουν απευθυνθεί στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μάθημα τιμιότητας έδωσε ένας 26χρονος από το Αιτωλικό ο οποίος βρήκε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην αστυνομία. Η απώλεια του πορτοφολιού είχε δηλωθεί από τον κάτοχό του ο οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο "αέρα" βρίσκονται 40 εργαζόμενες καθαρίστριες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας οι οποίες είχαν προσληφθεί με συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ τον Μάιο του 2019. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr οι συμβ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search