ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Καλάβρυτα: Πρόσκληση του Δήμου σε φορείς πολιτισμού για συνάντηση

Η ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων αναφέρει:

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι πρόεδροι και εκλεχτά μέλη των διοικητικών συμβουλίων,

Το πολιτιστικό απόθεμα της Επαρχίας Καλαβρύτων, ως δήμου Καλαβρύτων πλέον, με τις ευρύτερες περιοχές των Καλαβρύτων, της Κλειτορίας, της Αροανίας και των Παϊων, είναι αδιαμφισβήτητα τεράστιο.

Η ανάδειξη και αξιοποίηση της ισχυρής ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας, απαιτεί μια διαρκή προσπάθεια που μας αφορά όλους: Τους συλλογικούς φορείς, τους δημότες και εν τέλει κάθε Καλαβρυτινό και κάθε άνθρωπο που τον εμπνέουν τα Καλάβρυτα. Σκοπός μας και απόφασή μας είναι να κινητοποιήσουμε κάθε υγιή κομμάτι της κοινωνίας, σε μια προσπάθεια διάδρασης στην παραγωγή πολιτισμού.

Κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση θα έχει η επέτειος των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία . Τα Καλάβρυτα, που αποτελούν σύμβολο των αγώνων του Έθνους για ελευθερία και έχουν αποτυπωθεί στην Εθνική μνήμη σαν το μέρος που συμπυκνώνει τα δομικά στοιχεία της Εθνικής μας ταυτότητας, έχουν ιστορική ευθύνη για τον εορτασμό της επετείου.

Σας καλούμε λοιπόν, την 8η Μαρτίου 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ¨Παλαιολογίνας¨ στα Καλάβρυτα, για την πρώτη συνάντηση όλων των φορέων πολιτισμού του Δήμου Καλαβρύτων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search