ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έναρξη εκπαιδεύσεων σε καταστήματα κράτησης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Eπίσκεψη στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας πραγματοποίησε, κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και της Γενικής Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, κας Σοφίας Νικολάου. Στο κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επικεφαλής ήταν η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Αρετή Κεντιστού με Νοσηλεύτριες - Εκπαιδεύτριες Πρώτων Βοηθειών, Σαμαρείτες Διασώστες και Ψυχολόγο - Κοινωνικό Λειτουργό.

Η πρώτη αυτή επίσκεψη, σηματοδοτεί την έναρξη των εκπαιδεύσεων τόσο στις Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, όσο και στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας των σωφρονιστικών υπαλλήλων του καταστήματος κράτησης, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, τον Ιανουάριο του 2020, μεταξύ Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Γενικής Γραμματείας Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Οι ανωτέρω εκπαιδεύσεις, θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας μεταξύ των Τομέων του Ε.Ε.Σ., από εξειδικευμένα στελέχη του Οργανισμού, πλήρως καταρτισμένα, κατόπιν συνεννόησης και αξιολόγησης των αναγκών με τους υπεύθυνους και αρμόδιους των κέντρων κράτησης.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός στην πρώτη του αυτή επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας δήλωσε τα εξής: "Η εκδήλωση εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Απέσπασε ευμενέστατα σχόλια από τους παρισταμένους".


Η υλοποίηση αντίστοιχων εκπαιδεύσεων θα συνεχιστεί και σε άλλα καταστήματα κράτησης στο άμεσο μέλλον, σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατουμένους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον Εσπερινό της Παναγίας Γηροκομίτισσας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμό προκαλεί στις αρχές η αύξηση των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα, καθώς όσοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι άτομα νεαρής ηλικίας. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση, αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, στην χώρα υπάρχουν 925 εστίες μόλυνσης του κορονοϊού. Παράλληλα, κατά τη χθεσινή ημέρα, διαγνώσθηκαν πεντακόσια είκοσι τρία νέα κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοιού στην χώρα. Σήμερα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνεται Ηλεία , Αχαία και Αιτωλοακαρνανία. 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 88χρονος στην περιοχή Κρυονέρι της Φιγαλείας, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ηλικιωμένος άντρας εκτελούσε εργασίες κοπής πάνω σε δέντρο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις είναι οι νοσηλευόμενοι που πάσχουν απο κορωνοϊό, στο νοσοκομείο του Ρίου. Πρόκειται για τρεις γυναίκες  από 50 ως 85 ετών οι οποίες δεν είναι από την Πάτρα αλλά διακομίστηκαν από Αιτωλοακαρνανία
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search