ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έναρξη εκπαιδεύσεων σε καταστήματα κράτησης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Eπίσκεψη στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας πραγματοποίησε, κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και της Γενικής Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, κας Σοφίας Νικολάου. Στο κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επικεφαλής ήταν η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Αρετή Κεντιστού με Νοσηλεύτριες - Εκπαιδεύτριες Πρώτων Βοηθειών, Σαμαρείτες Διασώστες και Ψυχολόγο - Κοινωνικό Λειτουργό.

Η πρώτη αυτή επίσκεψη, σηματοδοτεί την έναρξη των εκπαιδεύσεων τόσο στις Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, όσο και στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας των σωφρονιστικών υπαλλήλων του καταστήματος κράτησης, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, τον Ιανουάριο του 2020, μεταξύ Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Γενικής Γραμματείας Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Οι ανωτέρω εκπαιδεύσεις, θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας μεταξύ των Τομέων του Ε.Ε.Σ., από εξειδικευμένα στελέχη του Οργανισμού, πλήρως καταρτισμένα, κατόπιν συνεννόησης και αξιολόγησης των αναγκών με τους υπεύθυνους και αρμόδιους των κέντρων κράτησης.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός στην πρώτη του αυτή επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας δήλωσε τα εξής: "Η εκδήλωση εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Απέσπασε ευμενέστατα σχόλια από τους παρισταμένους".


Η υλοποίηση αντίστοιχων εκπαιδεύσεων θα συνεχιστεί και σε άλλα καταστήματα κράτησης στο άμεσο μέλλον, σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατουμένους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για τον σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την ανάπλαση του κολυμβητηρίου της Αγυιάς και του περιβάλλοντος χώρου, ενημερώθηκαν σήμερα Τρίτ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 H ημέρα που όλοι οι Πατρινοί περιμένουν φτάνει. Λόγω του ξεχωριστού χαρακτήρα που έχει στην Πάτρα η Αποκριά, η Tσικνοπέμπτη αποτελεί μια ιδιαίτερη ολοήμερη πάνδημη γιορτή που μετα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα μέλη της προανακριτικής έφτασαν στην ΓΑΔΑ αλλά ο προστατευόμενος μάρτυρας δεν εμφανίστηκε ποτέ.   Την βίαιη προσαγωγή του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» προκειμένου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων περιοχής Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για τον σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την ανάπλαση του κολυμβητηρίου της Αγυιάς και του περιβάλλοντος χώρου, ενημερώθηκαν σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 202
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων περιοχής Πατρών και τη Στέγη Γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Oλοκληρώθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι η πρώτη φάση του Θεματικού Πάρκου, όπου εκπαιδεύτηκαν περισσότεροι από 360 μαθητές Το θεματικό πάρκο συνδιοργανώνεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυν
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search