ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνάντηση «Ιπποκράτη» με το νέο Διοικητή

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Σωματείου μας με την νέα  Διοίκηση, Διοικητή και Αν. Διοικητή. Μια συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του νέου Διοικητή  και στην οποία παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας.

       Σ' αυτήν μας την συνάντηση, αφού ενημερωθήκαμε από τον νέο Διοικητή για τις πρώτες του κινήσεις, τις οποίες βρήκαμε αρκετά προχωρημένες, προχωρήσαμε στην ενημέρωση τους για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζομένων σ' αυτό, καθώς επίσης και τους στόχους και τις διεκδικήσεις μας, καταθέτοντας τους παράλληλα το συννημμενο, εφ όλης σχεδόν της ύλης, 17σέλιδο υπόμνημα μας. Ένα υπόμνημα-απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, που συγκλήθηκε γι αυτόν τον σκοπό  σήμερα το πρωί, λίγο πριν την προαναφερόμενη συνάντηση μας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με την οποία ορίζεται η πληρωμή επιδομάτων αναστολών των συμβάσεων εργασίας μηνός Μαΐου 2020 έως τις 10/7/2020. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ραφήνα επιβεβαίωσε ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως αναφέρει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του. Ο ασθενής, κάτοικος Ρα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωση της, η Οικολογική Κίνηση Πάτρας αναφέρει:Ανακοίνωση της Περιφέρειας μας πληροφορεί ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, κηρύσσονται σε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύξηση της προκαταβολής των προσωρινών συντάξεων στο 80% για τους μισθωτούς και στο 70% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ασφαλισμένους του πρώην ΟΓΑ, από 50% που ήταν μέχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Ο στόχος μας είναι να δείξουμε ότι ξέρουμε να τιμάμε την ιστορία μας με απόλυτο σεβασμό στη συλλογική μας μνήμη, στις ευαισθησίες των Ελλήνων, στη θρησκευτική μας παράδοση και στην πολιτιστική μας κλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή και η Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων, διοργανώνουν μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση την Κυριακή 5 Ιούλη στις 9 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και πορεία μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ρίου.Αιτήμα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ πένθος για τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία Γιώργο Κοτοπούλη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα Γιοβάνα. Η εκλιπούσα είχε διατελέσει διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο Πατ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search