ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας με εκπροσώπους φορέων

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν αποτελούμενο από την πρόεδρο κ.Δήμητρα Δημαδάμα, τον Αντιπρόεδρο κ.Θανάση Καλαβρουζιώτη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα κ.Βασίλη Δ. Ζήσιμο, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ.Χρήστο Βελέντζα και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ.Πάνο Κοτρώτσο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ.Μαρία Σαλμά και στον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα, όπου και συνεχάρησαν τους νεοεκλεγέντες και τους ευχήθηκαν υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.
Οι συναντήσεις που είχαν εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα και χαρακτηρίζονται ως εποικοδομητικές.
Σκοπός των συναντήσεων ήταν:
 α) Να ενημερώσουν τους συνομιλητές τους  για το Ψήφισμα, τα Συμπεράσματα και το Πόρισμα του Β΄Πανναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου ’’Η Ναυπακτία Ψηλά’’ 
β) Να αναδειχτούν τα οξυμμένα προβλήματα της Ναυπακτίας  καθώς και οι προοπτικές  ανάπτυξή της. Βασικό εργαλείο της προόδου και προκοπής του Δήμου Ναυπακτίας είναι ο Τουρισμός σε όλες τις εκφάνσεις του.
Η Ευηνολίμνη, τα Λουτρά Στάχτης, η Ναύπακτος με το κάστρο της και τα Αρχαία Χριστιανικά Μνημεία της γύρω περιοχής, καθώς και η Βαράσοβα αποτελούν την ατμομηχανή ανάπτυξης της Ναυπακτίας.  Όμως αναγκαία συνθήκη της ανάπτυξης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου σε μια σύγχρονη μονάδα υγείας καθώς και ένα σωστό ασφαλτοστρωμένο δίκτυο σε όλα τα χωριά του Δήμου, το οποίο θα επιβλέπεται και θα συντηρείται συνέχεια.
γ) Να δηλώσουν  με έμφαση σε όλους τους συνομιλητές ότι εν όψει των Εορτασμών του 2021 για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία που θα οργανωθούν  στην περιοχή μας,  η Ο.ΣΥ.Ν και οι Σύλλογοι μέλη της έχουν  προτάσεις και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και την προετοιμασία των εκδηλώσεων με εκπρόσωπό τους.

 Η Ισχύς εν τη Ενώσει, ’Ολοι Μαζί Μπορούμε 

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν.
 
Η Πρόεδρος Δήμητρα Δημαδάμα
Η Γραμματέας Ιωάννα Πια

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Ισόβια κάθειρξη είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση είναι ομόφωνη. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search