ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας με εκπροσώπους φορέων

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν αποτελούμενο από την πρόεδρο κ.Δήμητρα Δημαδάμα, τον Αντιπρόεδρο κ.Θανάση Καλαβρουζιώτη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα κ.Βασίλη Δ. Ζήσιμο, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ.Χρήστο Βελέντζα και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ.Πάνο Κοτρώτσο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ.Μαρία Σαλμά και στον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα, όπου και συνεχάρησαν τους νεοεκλεγέντες και τους ευχήθηκαν υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.
Οι συναντήσεις που είχαν εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα και χαρακτηρίζονται ως εποικοδομητικές.
Σκοπός των συναντήσεων ήταν:
 α) Να ενημερώσουν τους συνομιλητές τους  για το Ψήφισμα, τα Συμπεράσματα και το Πόρισμα του Β΄Πανναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου ’’Η Ναυπακτία Ψηλά’’ 
β) Να αναδειχτούν τα οξυμμένα προβλήματα της Ναυπακτίας  καθώς και οι προοπτικές  ανάπτυξή της. Βασικό εργαλείο της προόδου και προκοπής του Δήμου Ναυπακτίας είναι ο Τουρισμός σε όλες τις εκφάνσεις του.
Η Ευηνολίμνη, τα Λουτρά Στάχτης, η Ναύπακτος με το κάστρο της και τα Αρχαία Χριστιανικά Μνημεία της γύρω περιοχής, καθώς και η Βαράσοβα αποτελούν την ατμομηχανή ανάπτυξης της Ναυπακτίας.  Όμως αναγκαία συνθήκη της ανάπτυξης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου σε μια σύγχρονη μονάδα υγείας καθώς και ένα σωστό ασφαλτοστρωμένο δίκτυο σε όλα τα χωριά του Δήμου, το οποίο θα επιβλέπεται και θα συντηρείται συνέχεια.
γ) Να δηλώσουν  με έμφαση σε όλους τους συνομιλητές ότι εν όψει των Εορτασμών του 2021 για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία που θα οργανωθούν  στην περιοχή μας,  η Ο.ΣΥ.Ν και οι Σύλλογοι μέλη της έχουν  προτάσεις και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και την προετοιμασία των εκδηλώσεων με εκπρόσωπό τους.

 Η Ισχύς εν τη Ενώσει, ’Ολοι Μαζί Μπορούμε 

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν.
 
Η Πρόεδρος Δήμητρα Δημαδάμα
Η Γραμματέας Ιωάννα Πια

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η «Αγια-Σοφιά» αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει την τελική της μορφή, καθώς ξεκινήσε η τοποθέτηση των εξωτερικών κομ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού για 1,5 εκατ. εργαζόμενους τον Ιούνιο - Ποιους αφοράΠερίπου 1,5 εκατομμύριο μισθωτοί πλήρους απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, θα δουν αύξηση τον Ιούνιο στις καθαρές α . . .
LIFE STYLE

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια και αναφέρθηκε στον ρόλο της στους «Δύο Ξένους».   «Είχα πάθει ένα σοκ την περίοδο των Δύο Ξένων. Δεν είχα καταλάβει αν ήθελα τόση επ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

​   Τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, τον εκσυγχρονισμό της δομής του και των λειτουργιών του είχε θέσει ως προτεραιότητα, από τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με φορείς την Παθολογική Κλινική και Τμήμα Λοιμώξεων και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την εταιρεία βιοτεχνολογίας ProtATonce που εδρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν   οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Τριάδας Πατρών, καθώς αντίκρισαν «σφραγισμένο» το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της Εθνικής Τράπεζας. Το μηχάνημα λε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 31η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος με απόφαση που έλαβε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), για να υπενθυμίσει στο  κοινό τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search