ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Λαχειοφόρος αγορά για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας

Η Επιτροπή εκδηλώσεων της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες της οργάνωσης που στόχο έχουν τη στήριξη της λειτουργίας νέου στεκιού για τις δραστηριότητες του συλλόγου διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά.

Με το συμβολικό ποσό της δωρεάς 1€ μπορεί κάποιος να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή μπαίνοντας σε κλήρωση για μια υπέροχη χειροποίητη γυναικεία τσάντα. Και παρά το ότι θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τη δράση γυναικεία υπόθεση … ένα δώρο με τη μορφή λαχνών από έναν άνδρα σε μια γυναίκα δε θα ήταν άσχημη πρόταση…

Η πλεκτή τσάντα προσφορά της Χριστίνας Μαυροπούλου στελέχους της Κοινο_Τοπίας αξίας 150€ περίπου ανήκει στην κατηγορία των γυναικείων αξεσουάρ που βρίσκονται τώρα στη μόδα και στις προθήκες καταστημάτων ένδυσης. Και όπως αναφέρει η ίδια στην πολλή ενδιαφέρουσα σελίδα της στο fb Roses-handmade νήματα, κλωστές, υφάσματα, χρώματα και υφές, φαντασία και μεράκι! Τα υλικά μας για τη δημιουργία χειροποίητων τσαντών για κάθε γούστο !

Αυτό το γούστο και τη διάθεση για προσφορά στην Κοινο_Τοπία σας προτείνουμε να την αξιοποιήσετε συμμετέχοντας στην προσπάθεια στήριξης με το συμβολικό αυτό τρόπο επισκεπτόμενοι τα γραφεία της Κοινο_Τοπίας Μαιζώνος 139 στον 4ο όροφο (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου) Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ ή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας στις δράσεις και εκδηλώσεις της οργάνωσης ή τέλος καλώντας στο 2615.002009 για διευκόλυνση κατ’ οίκον αν πρόκειται για κάποιο αριθμό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας , ο επισμηνίας Β.Α, 45 ετών , ο οποίος υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Τανάγρας, βρέθηκε νεκρός χθες (2 . . .
LIFE STYLE

Η Σοφία Αρβανίτη μοιράστηκε την άποψή της για το «Ζάρι» και τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής . . .
LIFE STYLE

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Βίκυ Καγιά. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο πολυαγαπημένος πατέρας της παρουσιάστριας και μοντέλου έφυγε από την ζωή. Την τραγική είδηση του θαν . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική εικαστική έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 26 Απριλίου,στις 8το βράδυ στο Πολύεδρο. Μια θεματική έκθεση αφιερωμένη στην άνοιξη, το φως της, τα χρώματα, τις ευωδιές και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
Image
Image

Search