ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών ευχαριστεί για την πρωτιά

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας σε ανακοίνωσή της , ευχαριστεί όλους τους μηχανικούς οι οποίοι συμμετείχαν στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Νοέμβρη. 

Παράλληλα σημειώνει: Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλες εκείνες και εκείνους που την στήριξαν προκειμένου να είναι για άλλη μία φορά πρώτη δύναμη στο ΤΕΕ/ΤΔΕ αυξάνοντας σημαντικά τις δυνάμεις της και φτάνοντας στο εμφατικό 45% της επιλογής των συναδέλφων μηχανικών, αναγνωρίζοντας έτσι με τον πιο άμεσο τρόπο την σημαντική δουλεία που έχει πραγματοποιηθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας. 

Η ψήφος των συναδέλφων μας στην Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους εμάς αλλά ταυτόχρονα μας δημιουργεί επιπλέον ευθύνη για μεγαλύτερη εντατικοποίηση της δράσης μας τη νέα περίοδο, με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και την προάσπιση του επαγγελματία μηχανικού.

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών θα συνεχίσει να εργάζεται για ένα ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ακηδεμόνευτο, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο με πολιτικές θέσεις και τεχνοκρατική τεκμηρίωση, με προοδευτικό πρόσημο, με έντονη συνεισφορά στην ανάπτυξη της περιοχής και την παραγωγική της ανασυγκρότηση πάντα μέσα από διαδικασίες, δημοκρατίας, διαφάνειας και ανιδιοτέλειας. 

Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε πολύ!

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη διαφορά για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, σε σχέση με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα δίνει μια νέα δημοσκόπηση της Metron . . .
LIFE STYLE

Αποφασισμένος να «μονομαχήσει» με τον τραπεζίτη και να κερδίσει ήταν ο Παντελής από τη Φολέγανδρο που βρέθηκε στο πλατό του Deal. Ο νεαρός διατηρεί καφέ-μπαρ στην περιοχή του Παγκρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποπιήθηκε η συγκέντρωση των καρναβαλιστών για τη «Στέγη Για Το Καρναβάλι», το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας  Τα πληρώματα του ΑΣΟ ακολουθώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοίραλη που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα. Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, αλλά στη γωνία της Πατρώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποπιήθηκε η συγκέντρωση των καρναβαλιστών για τη «Στέγη Για Το Καρναβάλι», το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας  Τα πληρώματα του ΑΣΟ ακολουθώντας τη δική τους φω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοίραλη που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα. Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, αλλά στη γωνία της Πατρών Κλάους με την Γλαύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κινητικότητα του πληθυσμού μετά το άνοιγμα σχολείων, εστίασης και μετακινήσεων, σύμφωνα με την δεύτερη έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου Covid-19, που αφορά το διάστημα 20-27
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search