ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών ευχαριστεί για την πρωτιά

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας σε ανακοίνωσή της , ευχαριστεί όλους τους μηχανικούς οι οποίοι συμμετείχαν στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Νοέμβρη. 

Παράλληλα σημειώνει: Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλες εκείνες και εκείνους που την στήριξαν προκειμένου να είναι για άλλη μία φορά πρώτη δύναμη στο ΤΕΕ/ΤΔΕ αυξάνοντας σημαντικά τις δυνάμεις της και φτάνοντας στο εμφατικό 45% της επιλογής των συναδέλφων μηχανικών, αναγνωρίζοντας έτσι με τον πιο άμεσο τρόπο την σημαντική δουλεία που έχει πραγματοποιηθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας. 

Η ψήφος των συναδέλφων μας στην Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους εμάς αλλά ταυτόχρονα μας δημιουργεί επιπλέον ευθύνη για μεγαλύτερη εντατικοποίηση της δράσης μας τη νέα περίοδο, με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και την προάσπιση του επαγγελματία μηχανικού.

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών θα συνεχίσει να εργάζεται για ένα ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ακηδεμόνευτο, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο με πολιτικές θέσεις και τεχνοκρατική τεκμηρίωση, με προοδευτικό πρόσημο, με έντονη συνεισφορά στην ανάπτυξη της περιοχής και την παραγωγική της ανασυγκρότηση πάντα μέσα από διαδικασίες, δημοκρατίας, διαφάνειας και ανιδιοτέλειας. 

Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε πολύ!

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το φετινό έκτακτο κοινωνικό μέρισμα. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Την αναστολή λειτουργίας του κόμματος θα καταθέσει το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 24 Νοεμβρίου.Το Π . . .
ΚΟΣΜΟΣ

 Ανησυχία ότι και άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Φλωρεντία και η Πίζα κινδυνεύουν με πλημμύρες, εκφράζεται στην Ιταλία καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν πρόσφατα τη Βενετία οδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2010, στις 19.00, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Patrick Maisonnave, θα απονείμει στην πρεσβευτική κατοικία, τα διάσημα του Αξιωματούχου Γραμμάτων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σάλος έχει προκληθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο της Πάτρας, από ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται πατρινός δικηγόρος. Ο πατρινός δικηγόρος, θα πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η αγάπη, η θαλπωρή και η ζεστασιά, η μαγεία και το παραμύθι έρχονται μέσα από  πολλές εκδηλώσεις, για να διασκεδάσουν και να βάλουν τον κάθε επισκέπτη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η γιορτινή ατμόσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα  η συνέντευξη τύπου  για το διήμερο W-ɘat SPIRIT, στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2019. Το W-ɘat SPIRIT εντάσσεται στο W-ɘat project του ΣΚΕΑΝΑ, ένα φιλόδοξο εγχείρημα για το γαστ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search