ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρέμβαση του Σωματείου Εργαζομένων για το ζήτημα της ασφάλειας στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

Η ανακοίνωση του Σωματείου "Ιπποκράτης" για το ζήτημα της Ασφάλειας στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

Ένας από τους τομείς, όπου η Διοίκηση του Γ.Ν Πατρών απέτυχε παταγωδώς είναι ο τομέας της φύλαξης, η λειτουργία της Ασφάλειας, η οργάνωση του Θυρωρείου και βεβαίως η κατάσταση στον περιβάλλοντα χώρο και τα parking.
           Παρά τις κατ΄ επανάληψιν οχλήσεις μας, τις επιστολές και παρεμβάσεις μας, αλλά και τις ουσιαστικές σχετικές προτάσεις μας, δυστυχώς η κατάσταση είναι χαοτική και αυτό το διαπιστώνει κανείς, αμέσως:
Τόσο με την είσοδό του στο Νοσοκομείο, από το χάλι της πύλης και όχι μόνον.
Όσο και στα τμήματα όπου σε πάρα πολλά απ΄ αυτά για να κάνουν απρόσκοπτα τη  νοσηλεία και όχι μόνον, το νοσηλευτικό Προσωπικό  διαπληκτίζεται με τους συνοδούς χωρίς καμία στήριξη κάνοντας παράλληλα πολλές φορές ακόμη και τους θυρωρούς της κλινικής όπου εργάζονται
Αλλά και από τις πάμπολλες και προκλητικές κλοπές αλλά και επιθέσεις σε βάρος των Συναδέλφων μας
Και όλα αυτά με αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης και προσωπικά του Διοικητή που  έμεινε θεατής και εκ του μακρόθεν παρατηρητής, παρ΄ ότι οι συνθήκες των συνεχιζόμενων κλοπών - των επιθέσεων όπως προαναφέρουμε και όχι μόνον επέβαλλαν  την ενασχόλησή τους  μ΄ αυτό το σοβαρό και ουσιαστικό ζήτημα.
          Βέβαια για να μην θεωρηθούμε μηδενιστές οφείλουμε να πούμε ότι αυτή η Διοίκηση που καταγγέλλουμε για την συνέχιση του χάους και σ΄ αυτόν τον τομέα, μέσα στην θητεία της προχώρησε στην ενίσχυση του τμήματος με πρόσληψη νέου προσωπικού, χωρίς όμως να βελτιωθεί η εικόνα μας, με αποκλειστική ευθύνη του Διοικητή, όπως προαναφέρουμε, ο οποίος με την αδιαφορία του άφησε το εν λόγο τμήμα στην τύχη του και με  τις επιλογές του το κατέστησε δυστυχώς αδύναμο και αναποτελεσματικό, με αποτέλεσμα:
Οι κλοπές  και οι επιθέσεις να συνεχίζονται, όπως και η ανυπαρξία τους στα τμήματα και τις κλινικές.
Και το χάος στην πύλη, τον περιβάλλοντα χώρο και τα parking, να είναι πιο έντονο.
Και γενικά το Νοσοκομείο, όπου η κατάσταση παρέμεινε η ίδια ίσως και χειρότερη, να συνεχίζει να είναι ένα ¨ξέφραγο αμπέλι¨ όπως  λέει και ο λαός μας.
           Η αποτυχία το φιάσκο της Διοίκησης, δυστυχώς σε όλο της το μεγαλείο……….
 Όλα αυτά βεβαίως δεν τα λέμε:
για να καταδείξουμε την γνωστή σε όλους πλέον αναποτελεσματικότητα και την αποτυχία του Διοικητή και γενικότερα της Διοίκησης του Νοσοκομείου.
ούτε για να κατακρίνουμε τους Εργαζόμενους σ΄ αυτόν τον τομέα, που στην πλειοψηφία τους,  κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια παρ΄ ότι η Διοίκηση, πέρα από τους πολλούς και χωρίς λόγο προϊσταμένους πού έχρισε και επέβαλλε εκεί, τις ρουσφετολογικές μετακινήσεις που επέβαλλε, το κλίμα τρομοκράτησης σ΄ αυτούς τους εκεί Εργαζόμενους στους οποίους σημειωτέον δεν χορηγούσε ούτε καν τις νόμιμες αργίες τους και πού δυστυχώς ποτέ παρά τις πάμπολλες και κατά επανάληψιν επισημάνσεις μας,  δεν φρόντισε ποτέ για  την ανάλογη και την απαιτούμενη οργάνωση και κατεύθυνση του τμήματος και των εργαζομένων σ αυτό.

Τα λέμε, γιατί:
Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Λόγω της επικρατούσας κατάστασης στον χώρο μας επιβάλλεται  και πρέπει  επιτέλους κάποτε να γίνει κάτι σωστό και ουσιαστικό, κάτι αποτελεσματικό.

Και αυτά μπορούν να γίνουν τώρα:
Που λήγει η σύμβαση των υπαρχόντων
Που ξεκινούν  οι διαδικασίες πρόσληψης νέων
Πού αλλάζει η Διοίκηση, η γάγγραινα αυτής της δυσλειτουργίας.

Επαναφέρουμε λοιπόν το θέμα ακόμη μια φορά και μάλιστα τώρα, Ζητώντας:
Να υπάρξει η ανάλογη μέριμνα για να προσληφθούν επιπλέον άτομα, όσα χρειάζονται 
Να επανέλθουν οι μετακινημένοι στις θέσεις τους και να γίνουν όλοι παραγωγικοί
Να διευθετηθεί η σχέση τους  με τους θυρωρούς και να οργανωθεί ένα τμήμα αποτελεσματικό για τον χώρο μας, αντάξιο των αναγκών μας, στα πλαίσια των προτάσεων και των επισημάνσεων που έχουμε κάνει  και που προκλητικά αγνοήθηκαν από τους Διοικούντες.

          Οι πολλές και συχνές κλοπές οι επιθέσεις κλπ άλλα προβλήματα, οι ανάγκες εν πάση περιπτώσει του Νοσοκομείου μας, καθιστούν αναγκαία και απαραίτητη την σοβαρή και ουσιαστική παρουσία ασφάλειας στο Νοσοκομείο, την ενίσχυσή της με επιπλέον προσωπικό και βεβαίως την σωστή οργάνωσή της,  έτσι ώστε αυτή να είναι αποτελεσματική.
   

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ολοκλήρωσε άδοξα την θητεία του στην Μπρέσια, αφού η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, δημιούργησε «τριγμούς» στην ομάδα. Με 19 συμμετοχές και μόλις πέντε γκολ, ο 29 . . .
LIFE STYLE

Το όνομα του Ένιο Μορικόνε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σινεμά, καθώς σημάδεψε με τις μελωδίες του, πολλές φορές άγριες και σπαραχτικές σκηνές αλλά και ξεχωριστά συγκινητικά πλά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του ψευτογιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αποδεικνύουν πόσο… μακριά είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του.   Η τελευταία χρονι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και σε εφαρμογή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης ν. 4670/2020, θα καταβληθούν, αυτήν την εβδομάδα, τα αναδρομικά επικουρικών συντάξεων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από τη ζωή  ο Γιώργος Δεληγιώργης.   Υπήρξε  στέλεχος του Απόλλωνα Πατρών και εκ των ιδρυτών της Απολλωνιάδας.   Συνταξιούχος μαθηματικός, ο εκλιπών στη διάρκεια της φρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στην διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) φέρνουν οι επερχόμενες πρυτανικές εκλογές στα ανώτατα Ιδρύματα της Πάτρας.   Την παραίτησή του από την θέση Αντιπροέδρου του ΕΑΠ, για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Κοινή επιστολή απέστειλαν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, κ. Π. Μελά, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «σπιράλ», δηλώνοντας την απογοήτευσή τους για το θέμα της σ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search