ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας:

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου  αναφέρονται σε υποθέσεις κεντρικής αστυνομικής υπηρεσίας της Πάτρας, δηλώνουμε  ρητά πως οι Συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην εν λόγω υπηρεσία αποτελούν στο  σύνολό τους πρότυπο επαγγελματιών, έντιμων και καταρτισμένων Αστυνομικών γεγονός  που πιστοποιείται από την διαχρονική τους υψηλή απόδοση και τις, ων ουκ έστιν  αριθμός, υποθέσεις που έχουν διαχειριστεί κατά την αποστολή τους, στην δίωξη του  εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους Πολίτες της περιοχής  μας.  

Είμαστε σίγουροι ότι οι Συνάδελφοι έχουν πράξει ορθά κάθε αστυνομική και  δικονομική ενέργεια στα πλαίσια των καθηκόντων τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αδιαθεσία και λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη υποψήφια για στις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Εξεταστικό Κέντρο της Πάτρας. Για την αντιμετώπιση του περιστατικού υπήρξε άμεση κινητοποίηση . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια σε παγκόσμια κλίμακα οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού κατά την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, την ώρα που πολλές χώρες . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τον επαγγελματικό αθλητισμό. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισε η ΝΔ, κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25, . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 ανακοίνωση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων αναφέρει:   «πιο πολύ από τους ανθρώπους,  τα τραγούδια τους αγάπησα..»                                 Ναζίμ Χικμέτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αδιαθεσία και λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη υποψήφια για στις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Εξεταστικό Κέντρο της Πάτρας. Για την αντιμετώπιση του περιστατικού υπήρξε άμεση κινητοποίηση και κλήθηκε ασθενοφό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα σούπερ μάρκετ θα βρίσκουν από δω και πέρα οι πολίτες τα self test στην Αχαΐα όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. “Για την Αχαΐα που ο τοπικός Φαρμακευτικός Σύλλογο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Τετάρτη 23 Ιουνίου επαναφέρονται τελικά τα δρομολόγια του τρένου στη γραμμή Κιάτο-Αίγιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αρχικά η επανέναρξη των δρομολογίων είχε προγραμματιστεί να
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search