ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δομικής συντήρησης

Στο πλαίσιο της τακτικής δομικής συντήρησης  της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου,η οποία αποτελεί καθημερινό μέλημα της παραχωρησιούχου ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έχουν προγραμματιστεί εργασίες βαριάς συντήρησης, που αφορούν στη μερική αντικατάσταση αρμού διαστολής (Ν16) της γέφυρας πρόσβασης Αντιρρίου.

Κατά το διάστημα των εργασιών, οι οποίες θα λάβουν χώρα από τις 12 Απριλίου και ώρα 06:00 έως τις 16 Απριλίου στις 22:00, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου στην κατεύθυνση προς Ρίο , που περιλαμβάνουν τοπικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας και κυκλοφορία στη αριστερή λωρίδα του δυτικού καταστρώματος μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 4+000 έως 3+820.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύνανται να παραμείνουν εν ισχύ έως τις 21 Απριλίου και ώρα 22:00. Για την διέλευση πεζών, θα παραμένει ανοικτό τουλάχιστον ένα από τα δύο πεζοδρόμια που διαθέτει η Γέφυρα.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για την διέλευση υπερμεγέθων οχημάτων.

Σε αυτή την περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας, θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search