ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση σχετικά με τη φύλαξη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σας ενημερώνουμε ότι για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφυγής της διασποράς της Covid 19:

    Η κεντρική είσοδος της Πανεπιστημιούπολης του Ρίου, η είσοδος στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και η είσοδος στα Προκλινικά θα παραμένουν ανοικτές από τις 7. 00 π.μ. έως και τις 4.00 μ.μ. τις καθημερινές.
    Όλες οι άλλες είσοδοι θα παραμένουν κλειστές.
    Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και των αργιών θα παραμένει ανοικτή μόνο η κεντρική είσοδος από τις 9.00 π.μ. έως και τις 3.00 μ.μ.
    Ειδικά για τα Προκλινικά, η είσοδος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και των αργιών θα πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με την υπηρεσία φύλαξης στο 11771.

    Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών θα προβεί στην ενίσχυση της φύλαξης του Ιδρύματος με τη συνδρομή ιδιωτικών εταιρειών, με τις οποίες υπάρχει ήδη συνεργασία.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν από την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021.

Θερμή παράκληση για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από την Covid 19. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες της Επιτροπής COVID19 στο σύνδεσμο: http://www.upatras.gr/el/node/9462

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ανάρτηση τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος», πέντε αλλοδαποί, ηλικία 25, 27, 45, 57 και 62 ετών, για παράβασ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναλυτική ανακοίνωση για τον ισχυρό σεισμό των 5,7 Ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων στον Κυπαρισσιακό Κόλπο εξέδωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. «Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκηση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ανάρτηση του αναφέρει: «Η απε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκησης της 116 πτέρυγας μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
Image
Image

Search