ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Aναβάθμιση 18 σχολείων στην Πάτρα

Δέκα οκτώ (18) ακόμη σχολεία της Πάτρας θα αναβαθμιστούν μετά την υποβολή σχετικής πρότασης από  την Δημοτική Αρχή για ένταξή τους  στο πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων υποδομών.

Έτσι ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών τους καθώς και οι ανάγκες των εργαζομένων στη δημόσια εκπαίδευση.

Τα σχολεία είναι τα εξής:

    • 14ο Γυμνάσιο Πατρών (Ακτή Δυμαίων, Ιτιές) (401.000 ευρώ)

    • 2ο Γενικό – 2ο Εσπερινό Λύκειο Πατρών (Αγ. Γεώργιος Λάγγουρα) (590.000 ευρώ)

    • Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πατρών (Λάγγουρα) (733.000 ευρώ)

    • 7ο Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών (Κουκούλι) (845.000 ευρώ)

    • 5ο Γενικό Λύκειο – 4ο/5ο Γυμνάσιο Πατρών (Μαρούδα) (1.868.000 ευρώ)

    • 11ο Γενικό Λύκειο Πατρών (Νόρμαν) (409.000 ευρώ)

    • 47ο Δημοτικό Σχολείο – 14ο Νηπιαγωγείο Πατρών (Ζαρουχλέικα) (596.000 ευρώ)

    • 24ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Ανθείας) (452.000 ευρώ)

    • 1ο – 9ο Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών (Κουκούλι) (1.907.000 ευρώ)

    • 13ο Γενικό Λύκειο – 9ο Γυμνάσιο – 1ο Εσπερινό Γυμνάσιο Πατρών (Κανακάρη – πρώην Παράρτημα) (1.563.000 ευρώ).

Οι εργασίες που θα γίνουν, αφορούν καθολική αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων, θερμοπροσόψεις, υγρομονώσεις και θερμομονώσεις ορόφων, αλλαγή φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου led,  λεβητοστασίων, ρυθμίσεις καταναλώσεων ενέργειας, χρωματισμούς και εν γένει επισκευές. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει ότι: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση της κυβέρνησης για συγκρότηση σώματος αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι φοιτητές είναι από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκάλεσε έντονη θλίψη στ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search