ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η απάντηση του σωματείου εργαζομένων του "Αγίου Ανδρέα" στην ΑΚΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ότι αφορά την νέα ανακοίνωση της ΑΚΕ, που ντρέπεται να αναφερθεί ως ΔΑΚΕ, στην οποία σαφώς δεν χρειάζεται να δώσω καμία επιπρόσθετη απάντηση για όλα όσα έχω μιλήσει κατά το παρελθόν, τα οποία ισχύουν και στα οποία επιμένω για την ορθότητα τους, έχω να πω μονάχα τα εξής:
     Κατ' αρχήν κατανοώ πλήρως την αντίδραση τους και την εναντίωση τους στο πρόσωπο μου, στα πλαίσια του νέου τους ρόλου, τον ρόλο του γραφείου τύπου της Διοίκησης και της Υ.Πε, που δυστυχώς έχουν αναλάβει ως συνδικαλιστική παράταξη, για την ικανοποίηση των προσωπικών τους ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων και όχι των Εργαζόμενων.
     Σε ότι δε αφορά την επίθεση στο πρόσωπο μου για το αντικείμενο δουλειάς μου, κάνω σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι εγώ έχω κάνει την επιλογή μου να κάνω χρήση της συνδικαλιστικής άδειας ευρισκόμενος όμως καθημερινά στους χώρους δουλειάς, πάντα δίπλα στους συναδέλφους μου, στους εργαζόμενους και όχι για πάσης φύσης άλλες  υποχρεώσεις που κάποιοι απ' αυτούς κάνουν. Έπίσης εχω επιλέξει με κάθε κόστος να υπερασπίζομαι τους Συναδέλφους μου, που με εκλέγουν για αυτόν τον σκοπό σ' αυτήν την θέση και όχι τους Διοικούντες, "γλείφοντας τους" για να γίνω προϊστάμενος η οτιδήποτε άλλο.
     Και επειδή μιλάτε για αντικείμενα δουλειάς, όπως και ο Διοικητής, σε πρόσφατες δηλώσεις του λες και αυτό ήταν το ζητούμενο εν μέσω πανδημίας, που εσείς οδηγήσατε σ' αυτόν τον ολισθηρό δρόμο με την καθοδήγηση σας όπως λέτε, πουλώντας εκδούλευση στους συνομιλητές σας, μπορείτε δημόσια να μας πείτε για το ανύπαρκτο αντικείμενο δουλειάς του μέλους σας, το κατσργημένο από το 2017  που έκανε ότι ασκούσε και απέκρυπτε απ' όλους μας.....
    Αυτά προς το παρών και εν αναμονή όλων των απαντήσεων που σας έχω θέσει όπου ποιείται την νήσσα.......


Πετρόπουλος Κώστας
    Πρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ν Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκινάει η διαδικασία ανακαίνισης κτιριακών υποδομών και προσαρμογής τους σε δημιουργικούς κόμβους, στη Δυτική Ελλάδα και στις Περιφέρειες  της Ηπείρου, των Ιονίων Νήσων και της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη προκαλεί στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι πέθανε η Άννα-Έννυ Μαγιάση, μία εκ των παλαιότερων δημοσιογράφων του δικαστικού ρεπορτάζ. Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, η δημοσιογρ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για όλους και όλα μίλησε ο Πελέ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης «Che Tempo che fa» (Πως είναι ο καιρός). «Ο μπαμπάς μου, μου έλεγε ότι για να είσαι ποδοσφ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμέσως μετά το Πάσχα υπολογίζεται πως θα αρχίσει να ανοίγει -με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής βεβαίως- η μία οικονομική δραστηριότητα μετά την άλλη: Το «στοίχημα» για κάθε επιχείρησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκινάει η διαδικασία ανακαίνισης κτιριακών υποδομών και προσαρμογής τους σε δημιουργικούς κόμβους, στη Δυτική Ελλάδα και στις Περιφέρειες  της Ηπείρου, των Ιονίων Νήσων και της Απουλίας (Ιταλία).
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας άνδρας, (Έλληνας) διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του και ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή δημόσιες αναφορές και ανακοινώσεις του σωματείου εργαζομένων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος απαντά τα εξής: Την ώρα που η περιοχή μα
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search