ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργαζόμενοι Κοινωφελούς 2019: Η Δημοτική Αρχή κρύφτηκε πίσω από τη Νομική Υπηρεσία

Οι Εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας 2019 στον Δήμο Πατρέων αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το πρωί της Πέμπτης η εκδίκαση της προσωρινής διαταγής των 150 εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι προσέφυγαν έχοντας την ομόφωνη στήριξη όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Όλο αυτό το διάστημα, βιώσαμε τον απόλυτο εμπαιγμό από την πλευρά της δημοτικής αρχής η οποία τελικά όπως φοβόμασταν,  κρύφτηκε πίσω από τη Νομική Υπηρεσία.

Η πλήρης στήριξη του αιτήματός μας, ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, μας έδωσε αισιοδοξία, ωστόσο το καλοστημένο σχέδιο παραπλάνησής μας εφαρμόστηκε στο ακέραιο.

Το παραμύθι “Ο καλός Δήμαρχος και η κακή Νομική Υπηρεσία” αναγνώστηκε και σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών.  Το σχέδιό τους αποκαλύφθηκε και θύματα αυτού του εμπαιγμού είναι 150 οικογένειες.

Πολλά ερωτηματικά μας δημιουργεί η στάση της Νομικής Υπηρεσίας σε ανάλογες υποθέσεις του παρελθόντος, για τις οποίες συναινεί μέχρι και σήμερα.

Τελικά μήπως η Νομική Υπηρεσία λειτουργεί με τις βουλές της δημοτικής αρχής και όχι ανεξάρτητα;

Λυπούμαστε βαθύτατα που επί ένα χρόνο είμαστε δέκτες συμπεριφορών που αντιτίθενται στο ιδεολογικό υπόβαθρο για το οποίο κάποιοι καυχιούνται εδώ και δεκαετίες.

Ο αγώνας μας δεν σταματά. Στις 12/3 η υπόθεσή μας θα εκδικαστεί εκ νέου μετά την αναβολή του σημερινού δικαστηρίου και ελπίζουμε επιτέλους να υπάρξει φανερή ταύτιση απόψεων μεταξύ Δήμου και Νομικής Υπηρεσίας και το κρυφτούλι σε βάρος των εργαζομένων σε βάρος των εργαζομένων θα σταματήσει.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η φωνή μας δυναμώνει

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ 2019

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search