ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Σε ανακοίνωση του συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών αναφέρεται ότι:

Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων που οργάνωσε ο σύλλογός μας για τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την διαδικασία εσωτερικής και εξωτερικής Αξιολόγησης των Σχολικών Μονάδων. Πάνω από 1.000 εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα το οποίο διαμορφώνεται σε συντριπτικό βαθμό υπέρ της Απεργίας – Αποχής  στις μαζικότερες ως τώρα ενημερώσεις σε όλη την Ελλάδα .

Στις δύο τηλεδιασκέψεις συμμετείχαν από το ΔΣ της ομοσπονδίας ο Πρόεδρος Θανάσης Κικινής (ΔΑΚΕ) , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τρούλης (Αυτ.Δίκτυο ) , ο Σπύρος Μαρίνης (ΑΣΕ) και η Βενετοπούλου Γιώτα (ΔΑΚΕ) οι οποίοι με μεγάλη προθυμία απάντησαν στα ερωτήματα που έθεταν οι συνάδελφοι . Ακόμη τις τηλεδιασκέψεις τίμησαν με την παρουσία τους από το σύλλογο της Αιγιάλειας η Πρόεδρος Αθηνά Σκανδάμη και ο Αντιπρόεδρος Μεσάζος Κώστας οι οποίοι μετέφεραν κι αυτοί το κλίμα εναντίον της Αξιολόγησης.

Ο σύλλογος θα βρίσκεται σε καθημερινή ενημέρωση με τα μέλη μας και θα δίνει απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα προκύπτει σε κάθε συνάδελφο που θα επικοινωνεί μαζί μας. Σας επισυνάπτουμε εκ νέου της δήλωση συμμετοχής στην Απεργία –Αποχή καθώς και όλα τα βήματα για τη διαδικασία .

Συνάδελφοι ο αγώνας για την ακύρωση στην πράξη της αξιολόγησης που κατηγοριοποιεί τις σχολικές μονάδες ,μόλις ξεκίνησε . Ήδη σε όσα σχολεία έχουν πραγματοποιηθεί οι ειδικές συνεδριάσεις τα ποσοστά υπέρ της Απεργίας – Αποχής είναι καθολικά. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και θα είναι ξανά νικηφόρος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει ότι: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση της κυβέρνησης για συγκρότηση σώματος αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι φοιτητές είναι από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκάλεσε έντονη θλίψη στ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search