ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ιπποκράτης: Αναμονή και για τη νέα πτέρυγα

Παρέμβαση του σωματείου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα:

         "  Ακόμη μια επίσκεψη στο Νοσοκομείο μας, από παράγοντες της περιφέρειας και της 6ης Υ.Πε, παρουσία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, με ακόμη μια παρτίδα των γνωστών και συνήθων πλέον  φωτογραφιών και δηλώσεων

             για έργα άλλων, όπως το γνωστό στέγαστρο

έργα που άλλοι σκέφτηκαν, διεκδίκησαν, μελέτησαν και χρηματοδότησαν, όπως το γνωστό  στέγαστρο του νοσοκομείου μας, του οποίου η ολοκλήρωση καθυστέρησε πέραν του δέοντος, χάριν των προσπαθειών οικειοποίησής του.

    Επειδή όλοι αυτοί αρέσκονται στο να φωτογραφίζονται πάλι και πάλι στην παρουσίαση έργων, καιρός είναι να μας παρουσιάσουν και κάποιο δικό τους.

   Αντί λοιπόν να φωτογραφίζονται σε έργα άλλων, για τους οποίους δυστυχώς δεν υπάρχει και ο απαραίτητος σχετικός πολιτικός  πολιτισμός μνημόνευσης τους, περιμένουμε να ακούσουμε το νέο  και απαραίτητο έργο που διεκδικούσαμε και διεκδικούμε για την στέγαση των 150 και πλέον άστεγων κλινών  του νοσοκομείου μας.

      Περιμένουμε λοιπόν

επίσημα και υπεύθυνα να ακούσουμε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, την 6η Υ.Πε αλλά και την περιφέρεια για τις κινήσεις τους, την θέση τους, για το τι προτίθενται να κάνουν για την αναγκαία και απαραίτητη ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ του Νοσοκομείου μας.

         Αναμένουμε λοιπόν......"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Χθες, . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αύριο, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, θα προβούν σ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών σε κλάδους του κόμβου Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 119,3), θα εφαρμοστεί ολιγοήμερος αποκλεισμός κυκλοφορίας από την Δευτέρα 01/03/2021 στις 7:00 το πρωί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (driv
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα που έγινε στο κέντρο της Πάτρας. Πρώτη Ενημέρωση: Νέα συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα, υπέρ του Δ. Κουφοντίνα. Ήδη έχουν ξε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search