ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Xωρίς νερό ο Ψαθόπυργος την Παρασκευή

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι  «την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ψαθοπύργου.  Παρακαλούμε να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών». ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ, ότι ΑΥΡΙΟ Πέμπτη  28 Ιανουαρίου, από τις 8:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Κεφαλόβρυσο, Σαραβάλι και Μονοδένδρι Κρήνης της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδας, καθώς επίσης, από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή  «ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος!", κατακτά μικρούς και μεγάλους, φέροντας την υπογραφή της δημιουργικής Σκηνοθέτιδας, ΚέλλυςΣταμουλάκη. Μετά τα έργ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περίπου 2.200 άτομα, στη συντριπτική πλειοψηφία τους παιδιά, από δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, σχολές, συλλόγους, ΚΔΑΠ ΜΕΑ εντός και εκτός Αχαϊας ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Έχουμε αρκετούς λόγους να ανεχόμαστε τον διπλανό μας, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε πάνω σ’ αυτόν τον δύσκολο πλανήτη, με αυτόν τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις νέους θανάτους από κορονοϊό στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ χθες Πέμπτη (23.03.24) κατά την Εβδομαδιαία Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης Αναπνευστικών Λοιμώξεων. Ένας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search