ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. για την προστασία των χελιδονοφωλιών στο κτίριο του ΚΤΕΛ Αχαΐας

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας  αναγνωρίζοντας την συγκινητική προσπάθεια ενεργών πολιτών της περιοχής του Αγίου Διονυσίου για την προστασία των χελιδονοφωλιών από το κτίριο του νέου σταθμού των ΚΤΕΛ Αχαΐας απέστειλε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Αχαΐας επιστολή, προκειμένου να στηρίξει και να βοηθήσει αυτή τη πρωτοβουλία, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«… Τα χελιδόνια ομορφαίνουν την πόλη, ζουν πλάι μας και συμβάλλουν στην σοβαρή μείωση των κουνουπιών.

Το ΚΤΕΛ Αχαΐας ως αρωγός μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην προστασία των χελιδονοφωλιών. Τα χελιδόνια διανύουν αμέτρητα χιλιόμετρα μέχρι να έρθουν στην πόλη μας την άνοιξη. Είμαστε βέβαιοι ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΤΕΛ Αχαΐας στα δρομολόγια και στους πελάτες του θα συμβάλει αποφασιστικά ως αρωγός στο μεγάλο και δύσκολο μεταναστευτικό ταξίδι των χελιδονιών αλλά και στην προστασία των φωλιών στο νέο κτίριο του σταθμού.

Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας με αυτή των κατοίκων της περιοχής και σας παρακαλούμε θερμά, να διερευνήσετε με την βοήθεια των αρχιτεκτόνων συμβούλων σας, άλλων ειδικών ή της Ορνιθολογικής Εταιρίας τρόπους ώστε η ανακαίνιση του κτιρίου να μην καταστρέψει τις φωλιές.

Η ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ είναι στην διάθεση σας και προτίθεται για εποικοδομητική συνάντηση-διάλογο επί του θέματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τοπικής ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, αύριο (4-3-2021), Τσικνοπέμπτη, θαληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείςέλεγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτες ή υπέυθυνοι γνωστών καφέ και καταστημάτων εστίασης βρίσκονται στη λίστα των αποδεκτών ποσοτήτων κοκαΐνης από την εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας συνελήφθησαν από . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε κέντρο όπου γίνονται τεστ για τον νέο κορωνοϊό στην πόλη Μπόβενκαρσπελ στην επαρχία της Βόρειας Ολλανδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι δεν α . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ίδιο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις δηλώσεις του βουλευτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτες ή υπέυθυνοι γνωστών καφέ και καταστημάτων εστίασης βρίσκονται στη λίστα των αποδεκτών ποσοτήτων κοκαΐνης από την εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το έργο ολοκλήρωσης και θέσης σε λειτουργία του τμήματος Αίγιο-Ρίο είναι το πλέον σημαντικό έργο για το εθνικό μας δίκτυο. Η εργολαβία αφορά την εγκατάσταση γραμμών, ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης, ETC
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πίεση στα νοσοκομεία της Πάτρας εντείνεται από τις συρροές ασθενών με κορονοϊό. Στο Νοσοκομείο του Ρίου οι νοσηλείες στις Κλινικές Covid-19 ανέρχονται σε 65, ενώ αυξήθηκαν οι ασθενείς που νοσηλεύον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search