ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακό εργαστήριο της Κίνησης «Πρόταση»

Το Σάββατο στις 11:30 π.μ. θα λειτουργήσουν τα διαδικτυακά εργαστήρια της Κίνησης «Πρόταση» για να αποκατασταθεί η επικοινωνία που είχε διακοπεί λόγω των εορτών, με παιδιά 8-13 ετών,

Το εργαστήριο ονομάστηκε «Παιχνίδια της καραντίνας» και στόχος είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά από τον εγκλεισμό, μέσα από μία σειρά δοκιμασμένων παιχνιδιών που θα τα εμψυχώσουν και θα τα ενθαρρύνουν δημιουργικά. Παράλληλα θα ακουστούν οι έγνοιες και οι δυσκολίες τους με την πρόθεση να αμβλυνθούν τα αρνητικά συναισθήματα.

«Σας παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας μέχρι Παρασκευή 22/01 μεσημέρι (είναι δωρεάν) από 9:00 έως 13:00 καθημερινά στα γραφεία της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» τηλ. 2610-451790 ή στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να σας στείλουμε ηλεκτρονικά τον σύνδεσμο της πλατφόρμας που θα συνδεθούμε. Επειδή ο αριθμός είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας», αναφέρει η ομάδα εμψυχωτών του ΚΔΑ της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που α . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μία μόνο δόση του εμβολίου των Pfizer και BioNTech κατά της Covid-19 μειώνει τον αριθμό των ασυμπτωματικών κρουσμάτων και μπορεί να περιορίσει σημαντικά τον κίνδυνο μετάδοσης του ι . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου, αύξηση των ενέργων κρουσμάτων και συνεχιζόμενη πίεση στο σύστημα υγείας, κυρίως στην Αττική, διαπιστώνουν οι επιστήμονες την τελευταία εβδομάδα, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση παρουσίασε το επιδημιολογικό φορτίο στην Επικράτεια κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, με τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων να έχει αυξηθεί και να εκτιμάται σε 12.00 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ανάπτυξη του ποδηλατικού αθλητισμού και τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας, η οποία υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εται
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Κοινοβουλευτική αναφορά προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας ΜάρκουΜάρκου και Σία Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (driv
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search