ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σωματείο «Ιπποκράτης»: «Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους τραυματιοφορείς»

        Οι 30 περίπου ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ στο χώρο του Νοσοκομείου μας, χωρίς καμιά αμφιβολία ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου, κι  αυτό το καταμαρτυρά με τον καλύτερο δυστυχώς τρόπο η πληθώρα των οφειλόμενων ρεπό που έχουν.

        Σε μια περίοδο, που λόγω covid  δεν δίνονται κανονικές άδειες, έχουμε φθάσει να οφείλονται 300 περίπου ρεπό, ρεπό που σε ομαλές συνθήκες, επάρκεια προσωπικού, θα έπρεπε αυτά να δίνονται μέσα στην εκάστοτε εβδομάδα, όπου στις 7 ημέρες  έχουμε 5 ημέρες εργασία και 2 ημέρες ρεπό.

          Δυστυχώς όμως 

Οι ελλιπείς δυνάμεις παρουσιάζουν  αυτήν την εικόνα, μια εικόνα που σαφώς έχει επιπτώσεις στην λειτουργία των Συναδέλφων αλλά και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, όπου υπάρχουν σοβαρές δυσχέρειες.

         Φανταστείτε τι θα συνέβαινε 

πόσα θα ήταν τα ρεπό, αλλά και πως θα λειτουργούσε το συγκεκριμένο τμήμα, αν παράλληλα δίνονταν οι κανονικές και οι ειδικές άδειες, αυτού του κλάδου. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν αρθεί η απαγόρευση των αδειών και χρειαστεί να δοθούν οι τρέχουσες και οι οφειλόμενες άδειες, αλλά  και τα συσσωρευμένα ρεπό.  

     το προαναφερόμενο πρόβλημα

έχει επισημανθεί πάρα πολλές στην Διοίκηση, τόσο από εμάς, όσο και από τους ίδιους τους τραυματιοφορείς, ζητώντας την άμεση ενίσχυσής τους με 10 τουλάχιστον άτομα, αλλά δυστυχώς πέραν των τριών που ήλθαν τίποτε άλλο.

        Το πρόβλημα αυτό, που χρονίζει και που μας έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές, θα ξανασυζητηθεί και πάλι στο Δ.Σ του Σωματείου μας και δεν αποκλείονται ακόμη και οι προσφυγές στον μονόδρομο των Κινητοποιήσεων. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Άρμιν Λάσετ είναι ο νέος αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU). Έπειτα από δύο ψηφοφορίες ο κ. Λάσετ έλαβε 521 ψήφους, στο πλαίσιο του συνεδρίου το οποίο πραγματοποιεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα και πλέον η συζήτηση στρέφεται στις υπόλοιπες βαθμίδες της εκπαίδευσης και κυρίως στην τρίτη λυκεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα. Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, μετά τα νέα κρούσματα που διαπιστώθηκαν χθες. Στην παθολογική κλινική βρέθηκαν θετικοί τρεις ασθενείς και ένας συνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα. Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημαυγειονομικού ενδιαφέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, μετά τα νέα κρούσματα που διαπιστώθηκαν χθες. Στην παθολογική κλινική βρέθηκαν θετικοί τρεις ασθενείς και ένας συνοδός. Πιθανότερο σενά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα , αλλά και στην Αχαϊα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί το Σάββατο , στην Πάτρα, από 5 έψ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search