ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νέας Διοίκησης:

"Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ», χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που με την ψήφο τους επιβεβαίωσαν τη συμφωνία τους και τη στήριξή τους στην ταξική γραμμή του Συλλόγου. Από τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία που υπόσχεται ότι θα ανταποκριθεί στην διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων όλων των συνταξιούχων.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 29/10/2020 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. ως εξής:

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΗΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

    ΓΕΡΑΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

   ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παράταση των προθεσμιών δηλώσεων εκμισθωτών ακινήτων, καθώς και των δηλώσεων Covid Μαρτίου έως και Αυγούστου για διορθώσεις λαθών ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ηρωική κίνηση ενός αστυνομικού, o οποίος εντόπισε δύο κλέφτες πάνω σε μηχανάκι και όρμησε πάνω τους για να τους σταματήσει. Οι δύο κλέφτες είχαν μό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της ιστοσελίδας του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exoikonomo2020.gov.gr.   Στις σχετικές ενότητες οι ενδιαφερ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαμηλά η Αχαϊα σε κρούσματα σήμερα καθώς περιορίστηκαν στα 13. Υπάρχουν όμως περιοχές με υψηλούς δείκτες στη μετάδοση της Covid . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπό την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και στην υδροπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προληπτική απολύμανση στο δημοτικό σχολείο του Σκοροχωρίου πραγματοποίησε πρόσφατα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου, παρουσία του προέδρου της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ. Μαρίνη Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Μετά την απαλλοτρίωση του οικοπέδου που βρίσκεται μεταξύ του 1ου Νεκροταφείου, των σχολικών συγκροτημάτων της Ανθούπολης και της Τροχαίας, και την καταβολή από τον Δήμο του ορισθέντος ποσού, ο ενοικ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search