ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νέας Διοίκησης:

"Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ», χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που με την ψήφο τους επιβεβαίωσαν τη συμφωνία τους και τη στήριξή τους στην ταξική γραμμή του Συλλόγου. Από τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία που υπόσχεται ότι θα ανταποκριθεί στην διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων όλων των συνταξιούχων.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 29/10/2020 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. ως εξής:

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΗΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

    ΓΕΡΑΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

   ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζοντα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
Image
Image

Search