ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας:  Η ώρα της απόφασης έφτασε

 

Αύριο Τετάρτη 7/10 στις 11:00 π.μ., καλούμε όλους και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου για την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Μετά από 5,5 χρόνια συνεχόμενων συνεδριάσεων έφτασε η ώρα, να καταδικαστεί η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση. Η μέρα της απόφασης είναι εξαιρετικά σημαντική για τη δημοκρατία στη χώρα μας και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα κακουργήματα των μελών της Χρυσής Αυγής και την δράση της σαν εγκληματική οργάνωση είναι αδιάσειστα.

Τα θύματα ρατσιστικής και ξενόφοβης βίας ζητούν δικαιοσύνη. Είναι καθήκον μας να μην ξεχάσουμε τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους ψαράδες, τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και όλες τις υπόλοιπες γνωστές ή άγνωστες υποθέσεις. Είναι καθήκον μας να ενώσουμε τις φωνές μας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο μίσος, στην ξενοφοβία και στον ρατσισμό.

Έχουμε χρέος να καταδικάσουμε την Χρυσή Αυγή.

 

«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον

Δεν θα πεθάνει μόνος ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ»

 

ΟΜ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Περιοχή συνημμένων

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκύκλιο προς τις τοπικές διευθύνσεις της Ανεξάρτητης Αρχής της Επιθεώρησης Εργασίας εξέδωσε ο διοικητής, Γιώργο Τσιλιβάκης, ενόψει της πλήρους εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράταση της προθεσμίας για τους καθαρισμούς οικοπέδων –και την υποβολή των σχετικών δηλώσεων στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό το σκοπό- αναμένεται να λειτουργήσει ω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Γερμανίας για διακεκριμένη κλοπή που είχε κάνει σε ένα σπίτι διώκεται ένας Έλληνας ο οποίος είχε καταφύγει σε έναν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κλείσιμο για 48 ώρες beach bar, στην Κυπαρισσία, προχώρησαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Οι ελεγκτές πραγματοποίησαν τον έλεγχο έχοντας στη διάθεσή τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός είναι και σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουλίου ο κινδυνος εκδήλωση πυρκαγιάς στη Δυτ. Ελλάδα.   Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, βρίσκοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Πάτρας (πρώην Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πάτρας) στις 28-6-2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ., που  προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της
Image
Image

Search