ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των απολύσεων

Δεν κάνουμε πίσω! Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις της επιχείρησης ΣΑΠΛΑΪ ΓΙΟΥΝΙΚ Α.Ε (COFFEE ISLAND), γνωστού επιχειρηματία της πόλης μας, που πέταξε στο δρόμο αγωνιστές συναδέλφους μας, γιατί σήκωσαν κεφάλι σε εργοδοτικές αυθαιρεσίες και ταυτόχρονα διεκδίκησαν μέτρα προστασίας της υγείας μέσα στο χώρο δουλειάς.

Δεν τρομοκρατούμαστε! Ξεκαθαρίζουμε ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης της εργοδοσίας και των μηχανισμών της απέναντι στους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές συναδέλφους μας θα πέσει πάλι στο κενό. Οι απειλές, τα μπραβιλίκια σε καταστήματα της COFFEE ISLAND στο κέντρο της Πάτρας, τα ηχητικά μηνύματα εκφοβισμού σε εργαζόμενους δεν μας πτοούν.

Θα ξαναπάρουν την απάντησή τους, όπως όλες τις προηγούμενες μέρες, που δεκάδες εργαζόμενοι και συνδικαλιστές μαζί με τα σωματεία τους και τη Διοίκηση του ΕΚ Πάτρας έδωσαν τη μάχη της απεργίας, της ενημέρωσης και της αλληλεγγύης για να παρθούν πίσω οι απολύσεις. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε! Η επιτυχία της προηγούμενης 24ωρης απεργίας στο εργοστάσιο, η ίδια η στάση των απολυμένων συναδέλφων μας, μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης να σταθούν στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων τους, να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα τους, όπως και έκαναν, ο καθένας με τον τρόπο του, τις προηγούμενες μέρες. Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας είναι στο πλευρό σας! Μόνο ο οργανωμένος αγώνας, μαζί με τα συνδικάτα έχει αποτελέσματα! Δεν θα επιτρέψουμε σε Κυβέρνηση και εργοδοσία να διαμορφώσει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς! Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους πρωτοπόρους αγωνιστές συναδέλφους μας, τους συνδικαλιστές, που καθημερινά σηκώνουν κεφάλι και παλεύουν για τα αυτονόητα, την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της πόλης μας, όλα τα συνδικάτα να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή! Με τους αγώνες μας να ανακόψουμε την επίθεση της εργοδοσίας, να αποτρέψουμε τις απολύσεις. Να δυναμώσει τώρα ο αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας!

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει και καλύπτει τη νέα 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Συνδικάτο Ποτών – Τροφίμων Αχαΐας στο εργοστάσιο της COFFEE ISLAND (παραγωγή και αποθήκη) για αύριο Πέμπτη 1/10.

 

Όλοι στον αγώνα! Να μην πληρώσουμε πάλι εμείς την κρίση τους! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία απίστευτη καταγγελία, η οποία συνοδεύτηκε και με μηνυτήρια αναφορά, έγινε τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευη, από γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία ως εκπρόσωπος φιλο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Χθες σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα έγιναν 513 έλεγχοι. Από αυτούς οι 326 έλεγχοι πραγματοποιήθηκα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτική εγκύκλιο για το σύστημα των προαιρετικών μειώσεων ενοικίου εξέδωσε προς τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ). «Η ΠΟΜΙΔΑ συνιστά στα μέλη της . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την διαπίστωση πως όσο γρηγορότερα έρθει το εμβόλιο, τόσο λιγότερες πιέσεις θα δεχθεί η ελληνική οικονομία, έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία απίστευτη καταγγελία, η οποία συνοδεύτηκε και με μηνυτήρια αναφορά, έγινε τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευη, από γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία ως εκπρόσωπος φιλοζωϊκής οργάνωσης στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Χθες σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα έγιναν 513 έλεγχοι. Από αυτούς οι 326 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Αχαΐα όπου συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελική φάση για την ανάθεση των μελετών και την προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκονται οι διαδικασίες για το έργο του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς και τη μετατροπή του σε ένα ολοκληρωμένο σύγχρον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search