ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαμαρτυρία με σκοπό την επαναπρόσληψη συνδικαλιστών από Coffee Island

Συνεχίζουμε τη μάχη για την άμεση επαναπρόσληψη των αγωνιστών συναδέλφων μας από την επιχείρηση ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ (Coffee Island). Σήμερα η εργοδοσία της εταιρίας πήρε μια πρώτη απάντηση, καθώς συνδικαλιστές της Διοίκησης του Συνδικάτου μας, μαζί με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών έκαναν δυναμική παρέμβαση στην εργοδοσία απαιτώντας την άμεση ανάκληση των απολύσεων.

Η προσπάθεια εργοδοσίας και ορισμένων από τους ανθρώπους της, να μην μπουν στο χώρο του εργοστασίου οι συνδικαλιστές για να μιλήσουν με τους εργαζόμενους, έπεσε στο κενό. Τους προειδοποιούμε! Τίποτα δεν θα εμποδίσει τη συνδικαλιστική δράση του Συνδικάτου μας, την παρέμβαση στους χώρους δουλειάς και τη συζήτηση με τους συναδέλφους μας εργαζόμενους.

Η πραγματοποίηση συνέλευσης με τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης εταιρίας στα τμήματα παραγωγής και αποθήκης, η συζήτηση μαζί τους, είναι η καλύτερη απάντηση των εργαζομένων στις απειλές της εργοδοσίας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Μαχητικά προχωράμε στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Ποτών – Τροφίμων Αχαΐας για αύριο Τρίτη 29 Σεπτέμβρη στην εταιρία ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ με αίτημα να παρθούν άμεσα πίσω οι απολύσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τα σωματεία της περιοχής μας, να στηρίξουν την απεργιακή κινητοποίηση και το δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας απολυμένων για να γυρίσουν πίσω στη δουλειά. Μόνο ο οργανωμένος μαζικός αγώνας έχει σήμερα αποτελέσματα!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“ O κύριος πρωθυπουργός σήμερα εξήγγειλε πομπωδώς κάτι που είναι λιγότερο από αυτό το οποίο ισχύει και αποζημιώνεται”, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός για την εξαγγελ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Α.Ο. Αχαγιά 82, ανακοινωσε ότι αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ για Covid 19. H ομάδα έχει ήδη τεθεί σε απομόνωση 14 ημερών, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο και αυρι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσχηματική και άκαιρη χαρακτήρισε μιλώντας στην Βουλή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πάρου καθώς έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές του κορωνοϊού ο πρώην δήμαρχος του νησιού, Χρήστος Βλαχογιάννης. Οπως μεταδίδει το naxostimes. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία , συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει  όλες οι ελληνικές ομάδες «Stop5G», να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας επιβλήθηκε, χθες αργά το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αίγιο, διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό σημείωμα του συλλόγου Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου “Γιάννης Βλαχογιάννης”, όπου φοιτούσε ο άτυχος 13χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search