ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Bιαιοπραγία σε βάρος του Κώστα Ντεντόπουλου

 

Με αφορμή το γεγονός της ανεπίτρεπτης βιαιοπραγίας   σε βάρος του πρωταθλητή στίβου Κώστα Ντεντόπουλου και τον τραυματισμό του εντός του χώρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από "αθλούμενο",  κατά τη διάρκεια της προπονήσεως του, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείου Πελοποννήσου, αφενός μεν εκφράζει την αμέριστη ηθική της συμπαράσταση στον πατρινό πρωταθλητή  μας, αφετέρου δε καταδικάζει  απερίφραστα  οποιαδήποτε μορφή βίας από όποιον κι αν προέρχεται και ζητεί την παραδειγματική ποινική , αστική και διοικητική τιμωρία του υπαιτίου από  αρμόδια όργανα και Αρχές.  

Η υγεία, το θάρρος, η ευγένεια της ψυχής,  η ηθικότητα, η άμιλλα, ο τολμηρός και ακλόνητος χαρακτήρας είναι μερικές από τις  έννοιες  που καλλιεργεί ο αθλητισμός στον πολιτισμένο άνθρωπο του σήμερα. Η βία,  λεκτική ή και σωματική, δεν επιτρέπεται επ` ουδενί  και είναι καταδικαστέα και ποινικά κολάσιμη, ιδιαίτερα σε χώρους άθλησης, εκεί που αναπτύσσεται η ευγενής άμυλα, τα αθλητικά ιδεώδη και οι εν γένει αξίες του αθλητισμού. 

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείου Πελοποννήσου στέκεται δίπλα στον πρωταθλητή Κώστα Ντεντόπουλο  προτάσσοντας όλα τα μέσα που διαθέτει με σκοπό την όσο το δυνατό  αρτιότερη αντιμετώπιση του γεγονότος που του συνέβη. 

 

Από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 62χρονο στη Νίσυρο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
Image
Image

Search