ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Kαταγγελία Εργατικού Κέντρου για εταιρεία ALTHOM EΠΕ

 

 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, στηρίζουμε και καλύπτουμε την 48ωρη απεργία στην εταιρία ALTHOM ΕΠΕ απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης. Από το πρωί μέλη της διοίκησης του ΕΚ συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρίας.

 

Η εργοδοσία της ALTHOM, σε συνέχεια των 8 απολύσεων που έγιναν τους τελευταίους 2 μήνες, προχωρά σε νέα απόλυση συναδέλφου, και μάλιστα μετά από απειλές προς τους εργαζόμενους, ότι σωματεία και συνδικαλισμός δεν χωρούν στην ''οικογένεια'' της Althom. 

 

Καταγγέλλουμε τη νέα απόλυση ως παράνομη και καταχρηστική και καλούμε την εταιρεία να την ανακαλέσει. Πρόκειται για συνδικαλιστική δίωξη και γίνεται για λόγους εκδικητικούς. Ο συνάδελφος, μαζί με το σωματείο, είχε πρωτοστατήσει το προηγούμενο διάστημα ενάντια στις απολύσεις, αλλά και στη διεκδίκηση της άμεσης εξόφλησης των υπερωριών προηγούμενων ετών, πράγμα που εν τέλει κερδήθηκε.

 

Δε θα επιτρέψουμε καμία απόλυση συναδέλφου μας! Κυβέρνηση και εργοδοσία θα μας βρίσκουν καθημερινά μπροστά τους. Το ΕΚ Πάτρας, μαζί με τα Σωματεία θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να μην πληρώσουμε ξανά εμείς την κρίση τους.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο παραλίες της Κρήτης και δυο των Κυκλάδων βρίσκονται στις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης όπως τις αναδεικνύει η διάσημη ταξιδιωτική πλατφόρμα tripadvisor μέσα από τις επιλογέ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε λίγα χρόνια θα κάνουμε λόγο για την προ Μπεκατώρου εποχή (π.Μ.) και για την μετά Μπεκατώρου εποχή (μ.Μ.) Οι αποκαλύψεις της αθλήτριας άφησαν ελεύθερη τη λάβα να ανέβει στην επιφ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δέσμευση της κυβέρνησης να δώσει ευκαιρίες τόσο για το 2ο όσο και για τον 3ο πυλώνα ασφάλισης με ίσους όρους ανταγωνισμού επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σειρά πρωτοβουλιών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για την αντιμετώπιση του φαινομένου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, κακοποιήσεων και την εξουσιαστική βία. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμη να ανοίξει και 4η απλή κλινική covid αν χρειαστεί. Πολύ δύσκολη η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας με τους ασθενείς με κορωνοιο να αυξάνονται συνεχώς. Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται ήδη 60 άτομα στις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπό την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκδόθηκε ανακοίνωση για τον Ι. Τσούνη, τον ευεργέτη που δώρισε την περιουσία του στις Ενοπλες Δυνάμεις: «Να λοιπόν που η Πάτρα έχει τον δικό της Γεώργιο Αβέρωφ, τον δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία φοιτητών σήμερα το μεσημέρι. Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρουν ότι «Την Πέμπτη 25/2 ,  ξανά  όλοι και όλες στα μαζικά πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια από άκρη σ' άκρη της χώρας και στην Πάτρα στ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search