ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Kαταγγελία Εργατικού Κέντρου για εταιρεία ALTHOM EΠΕ

 

 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, στηρίζουμε και καλύπτουμε την 48ωρη απεργία στην εταιρία ALTHOM ΕΠΕ απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης. Από το πρωί μέλη της διοίκησης του ΕΚ συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρίας.

 

Η εργοδοσία της ALTHOM, σε συνέχεια των 8 απολύσεων που έγιναν τους τελευταίους 2 μήνες, προχωρά σε νέα απόλυση συναδέλφου, και μάλιστα μετά από απειλές προς τους εργαζόμενους, ότι σωματεία και συνδικαλισμός δεν χωρούν στην ''οικογένεια'' της Althom. 

 

Καταγγέλλουμε τη νέα απόλυση ως παράνομη και καταχρηστική και καλούμε την εταιρεία να την ανακαλέσει. Πρόκειται για συνδικαλιστική δίωξη και γίνεται για λόγους εκδικητικούς. Ο συνάδελφος, μαζί με το σωματείο, είχε πρωτοστατήσει το προηγούμενο διάστημα ενάντια στις απολύσεις, αλλά και στη διεκδίκηση της άμεσης εξόφλησης των υπερωριών προηγούμενων ετών, πράγμα που εν τέλει κερδήθηκε.

 

Δε θα επιτρέψουμε καμία απόλυση συναδέλφου μας! Κυβέρνηση και εργοδοσία θα μας βρίσκουν καθημερινά μπροστά τους. Το ΕΚ Πάτρας, μαζί με τα Σωματεία θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να μην πληρώσουμε ξανά εμείς την κρίση τους.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγο πριν την ανακοίνωση νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο καθηγητής – λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος ανέφερε επί της ουσίας ότι τα νέα μέτρα θα φέρουν περιορισμό στην κυκλοφορία τ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Οξφόρδης που συμμετέχει σε ερευνητική ομάδα για ένα τέτοιο τεστ. Ο κ. Καπανίδης επιβεβαιώνει δε πως σε επίπεδο εφαρμογής μια τέτοια τεχνολογία σε πύλες εισόδου/διέλευσης ατόμων «μπ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Διπλασιάστηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες τα κρούσματα στην Ευρώπη και την Τετάρτη ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις 250.000 μέσα σε μία ημέρα, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του πρακτορείου Reu . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία απίστευτη καταγγελία, η οποία συνοδεύτηκε και με μηνυτήρια αναφορά, έγινε τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευη, από γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία ως εκπρόσωπος φιλο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγο πριν την ανακοίνωση νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο καθηγητής – λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος ανέφερε επί της ουσίας ότι τα νέα μέτρα θα φέρουν περιορισμό στην κυκλοφορία των πολιτών, ο οποίος
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία απίστευτη καταγγελία, η οποία συνοδεύτηκε και με μηνυτήρια αναφορά, έγινε τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευη, από γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία ως εκπρόσωπος φιλοζωϊκής οργάνωσης στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Χθες σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα έγιναν 513 έλεγχοι. Από αυτούς οι 326 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Αχαΐα όπου συ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search