ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Λιμεναρχείο: Πάραταση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες και με γνώμονα  τη διασφάλιση της αποφυγής συνωστισμού στις Λιμενικές Αρχές για την προστασία  των στελεχών και των πολιτών, ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες  και γενικότερα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο  Πάτρας ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικής διαταγής της αρμόδιας διεύθυνσης του  ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

παρατείνεται για επτά (07) μήνες, από την ημερομηνία λήξης,  η ισχύς των αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους με ημερομηνία λήξης εντός του  χρονικού διαστήματος από την 1η Φεβρουαρίου 2020 έως την 31η Αυγούστου  2020 (πχ άδεια που έληξε την 20-5-2020 παρατείνεται έως την 20-12-2020).  Κάτοχοι αδειών κατά τα ανωτέρω δύνανται να υποβάλλουν αίτηση για  ανανέωση δύο (02) μήνες πριν την παραταθείσα ημερομηνία λήξης της άδειάς  τους. Η ως άνω παράταση ισχύος χορηγείται για χειρισμό ταχύπλοων σκαφών  αποκλειστικά και μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας».

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να απευθύνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας/Γραφείο Γενικής Αστυνομίας  στα τηλ. 2613-615433, 2613-615474, 2613-615475.  Νότιος (Νέος) Λιμένας Πάτρας, τηλ.: 2613-615400, 2613-615403, fax: 2613615421 ,  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υψηλής διπλωματικής σημασίας χαρακτήρισε την επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εννέα στους δέκα ασθενείς της Covid-19 αναφέρουν την παρουσία παρενεργειών όπως ψυχολογικές διαταραχές και απώλεια γεύσης και όσφρησης μετά την ανάρρωσή τους από τη νόσο, σύμφωνα μ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο από την Κρήτη, με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ να τονίζει πως ο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, ο δράστης είχε αναρτήσει, σε σελίδα κοινωνικής δι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πόλη μας εδώ και μέρες περίμενε τον Ιανό και τελικά κατάφερε να γίνει Βενετία με ένα μπουρίνι μιας ώρας. Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν συνάδελφοι και συμπολίτες που μόνο από τύχη γλυτώσαμε τραυματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο άνδρας απαίτησε με απειλές κατά της ζωής μιας γυναίκας και της οικογένειάς της, να του επιστρέψει (19.500) ευρώ λόγω δανείου (12.000) ευρώ, που της είχε δανείσει πριν από τέσσερις μήνες Συνελήφθη, χ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στο δικηγορικό κόσμο της Πάτρας αφού σύμφωνα με πληροφορίες δικηγόρος έχει βγει θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας βρίσκεται σε απομόνωση ενώ αναβρασμός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search