ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρέμβαση "Ιπποκράτη" για τα ένταξη στα ΒΑΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Χωρίς καμιά αμφιβολία, οι Εργαζόμενοι στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, καθημερινά ζουν και εργάζονται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, σε χώρους ανθυγιεινούς και με κίνδυνο τη ζωή τους, χωρίς δυστυχώς να έχουν ενταχθεί στα ΒΑΕ.

        Η πολιτεία πάντα συζητούσε το πάγιο αυτό αίτημά μας, χωρίς ποτέ δυστυχώς να προχωρήσει στο αυτονόητο, την προαναφερόμενη αναγκαιότητα της ένταξής μας στα ΒΑΕ.

      Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ήταν αρκετή για να κατανοήσουν οι αρμόδιοι αυτό που παρά τους αγώνες μας και τις κινητοποιήσεις μας δεν κατανόησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στη δύσκολη αυτή φάση, που δυστυχώς συνεχίζει να υφίσταται, οι υγειονομικοί εισέπραξαν πάρα πολλά χειροκροτήματα και δεσμεύσεις που δυστυχώς δεν έχουν γίνει πράξη.
          Η ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΤΗΤΑ των χώρων πού εργαζόμαστε, οι συνθήκες δουλειάς μας, οι καθημερινοί κίνδυνοι στην εργασία μας και ο διαχωρισμός που υπάρχει με την ένταξή μας στον ΕΦΚΑ, όπου οι του ΙΚΑ είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και του Δημοσίου ΟΧΙ παρ΄ ότι εργαζόμαστε όλοι στους ιδιους χώρους με τις ίδιες συνθήκες και προϋποθέσεις
                Επιβάλλουν
Την λήξη αυτής της αδικίας και την ένταξή μας επιτέλους στα ΒΑΕ, βάσει των παρεμβάσεων και σχετικών προτάσεων της ομοσπονδίας μας, της ΠΟΕΔΗΝ.
          Εμείς οι Εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ¨ο ΑΓ. ΑΝΔΣΡΕΑΣ¨, που έχουμε αρκετούς συναδέλφους με προβλήματα υγείας από τις επιπτώσεις της δουλειάς που επιτελούν, έχουμε κάθε δικαίωμα να φωνάζουμε και να διεκδικούμε, να σας ζητούμε την ένταξή μας επιτέλους  στα ΒΑΕ.          

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως η Τουρκία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι για να προχωρήσει μπροστά δεν μπορεί να προκαλεί και να ανακατεύεται . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Στο πένθος βυθίστηκε η Παραλία Πατρών από την είδηση του πρόωρου θανάτου του 44χρονου κομμωτή Βασίλη Τσαχλή. Ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και τελικά έφυγε από τ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Σ.Α  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  04 / 10 / 2020. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ  11:00  –  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις καταλήψεις των μαθητών και τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι τα αντιγριπικά εμβόλια στα ράφια των φαρμακείων της Πάτρας. Αυτή είναι τουλάχιστον η ενημέρωση που έχουν οι φαρμακοποιοί από τα στελέχη του υπουργείου Υγεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταγγελία γονέων και μαθητών στο ΕΠΑΛ στην Παραλία Πατρών. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Διευθυντής πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε μέσα στο σχολείο, πήρε όλα τα απουσιολόγια και τα πήρε σπίτι του. Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση για την πορεία των μαθητών και των φοιτητών που έγινε στο κέντρο της Πάτρας, τονίζονται τα εξής: «Την Τρίτη 29/9 στο κέντρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση από μαθητές, φοιτ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search