ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αιγιάλεια: Την Κυριακή ο πρώτος υποβρύχιος καθαρισμός της Αλυκής Αιγίου

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας αναφέρει:

Την Κυριακή 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά υποβρύχιος καθαρισμός της Αλυκής Αιγίου.

Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Νομού Φωκίδας "KRISSAIOS" και συνδιοργανωτές τον Δήμο Αιγιαλείας, την Τοπική Κοινότητα Αιγίου, το Λιμενικό ταμείο και τον Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Αλυκής "ο Άγιος Νικόλαος" .

Ο υποβρύχιος καθαρισμός είναι προσφορά ειδικευμένων δυτών που θα βουτήξουν σε σημεία της Αλυκής.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντικά όλοι οι πολίτες, ομάδες, σύλλογοι, αυτόνομοι δύτες, Αθλητές κλπ.

Ζητάμε απ' όλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας που στόχο έχει να προστατέψουμε ακτές και παραλίες από τα σκουπίδια.

Σημείο συνάντησης είναι η αρχή της παραλίας Αλυκής μπροστά από τις αποθήκες, ακριβώς στις 11 το πρωί, όπου θα γίνει η ενημέρωση όλων των εθελοντών για τον τρόπο δράσης στην επιφάνεια.

Η συμμετοχή όλων θα είναι καταλυτική για να δοθεί το έναυσμα να συνεχιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν την προστασία των θαλασσών μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πάντα πρωτοπόρος έχει ως στόχο την προώθηση και προβολή των μαγαζιών και του Δήμου μας μέσω δράσεων.

Για αυτό το λόγο έστρεψε και το βλέμμα του στην παραλία του Αιγίου όπου μεταφέρεται η καλοκαιρινή βιτρίνα της πόλης μας!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως η Τουρκία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι για να προχωρήσει μπροστά δεν μπορεί να προκαλεί και να ανακατεύεται . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Στο πένθος βυθίστηκε η Παραλία Πατρών από την είδηση του πρόωρου θανάτου του 44χρονου κομμωτή Βασίλη Τσαχλή. Ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και τελικά έφυγε από τ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Σ.Α  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  04 / 10 / 2020. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ  11:00  –  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις καταλήψεις των μαθητών και τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι τα αντιγριπικά εμβόλια στα ράφια των φαρμακείων της Πάτρας. Αυτή είναι τουλάχιστον η ενημέρωση που έχουν οι φαρμακοποιοί από τα στελέχη του υπουργείου Υγεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταγγελία γονέων και μαθητών στο ΕΠΑΛ στην Παραλία Πατρών. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Διευθυντής πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε μέσα στο σχολείο, πήρε όλα τα απουσιολόγια και τα πήρε σπίτι του. Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση για την πορεία των μαθητών και των φοιτητών που έγινε στο κέντρο της Πάτρας, τονίζονται τα εξής: «Την Τρίτη 29/9 στο κέντρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση από μαθητές, φοιτ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search