ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αιγιάλεια: Την Κυριακή ο πρώτος υποβρύχιος καθαρισμός της Αλυκής Αιγίου

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας αναφέρει:

Την Κυριακή 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά υποβρύχιος καθαρισμός της Αλυκής Αιγίου.

Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Νομού Φωκίδας "KRISSAIOS" και συνδιοργανωτές τον Δήμο Αιγιαλείας, την Τοπική Κοινότητα Αιγίου, το Λιμενικό ταμείο και τον Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Αλυκής "ο Άγιος Νικόλαος" .

Ο υποβρύχιος καθαρισμός είναι προσφορά ειδικευμένων δυτών που θα βουτήξουν σε σημεία της Αλυκής.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντικά όλοι οι πολίτες, ομάδες, σύλλογοι, αυτόνομοι δύτες, Αθλητές κλπ.

Ζητάμε απ' όλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας που στόχο έχει να προστατέψουμε ακτές και παραλίες από τα σκουπίδια.

Σημείο συνάντησης είναι η αρχή της παραλίας Αλυκής μπροστά από τις αποθήκες, ακριβώς στις 11 το πρωί, όπου θα γίνει η ενημέρωση όλων των εθελοντών για τον τρόπο δράσης στην επιφάνεια.

Η συμμετοχή όλων θα είναι καταλυτική για να δοθεί το έναυσμα να συνεχιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν την προστασία των θαλασσών μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πάντα πρωτοπόρος έχει ως στόχο την προώθηση και προβολή των μαγαζιών και του Δήμου μας μέσω δράσεων.

Για αυτό το λόγο έστρεψε και το βλέμμα του στην παραλία του Αιγίου όπου μεταφέρεται η καλοκαιρινή βιτρίνα της πόλης μας!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, καθώς από τα 835 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι 397 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο. Στην Αχαΐα είχαμε 23 νέες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 835, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο για τον συνδικαλισμό περιγράφει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε αναρτήσεις στους προσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση. Το ξεχεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Τρίτης. Ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, με αδιαθεσία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας. ΕΚ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Επίσκεψη στην περιοχή του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου πραγματοποίησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιδήμαρχος Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, μαζί με την Επιτροπή Κρίσεω
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search