ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eυχαριστίες από κατοίκους Αρκτικού Διαμερίσματος

Η αγωνιστική επιτροπή των πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων του Αρκτικού   Διαμερίσματος της Πάτρας επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους τους    συμπολίτες μας πατρινούς που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας της Κυριακής  5η Ιουλίου 2020 διεκδικώντας την πλήρη υπογειοποίηση του τρένου από το Ρίον μέχρι το     Νέο Λιμάνι, τη συνέχιση της λειτουργίας του προαστιακού μας σιδηρόδρομου και τη    δημιουργία γραμμικού πάρκου πάνω από την υπογειοποιημένη γραμμή.

  Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη,   τους αντιδημάρχους , τους προέδρους των δημοτικών οργανισμών, τα διοικητικά   συμβούλια και τους προέδρους σωματείων , συλλόγων και φορέων, καθώς και τους   επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων  «Ώρα Πατρών», Γ. Ρώρο, «Νέα Πάτρα», Ν.  Νικολόπουλο, «Ανυπότακτη Πολιτεία», Χρ. Πατούχα και «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη»,  Αλ. Χρυσανθακόπουλο, για την παρουσία, τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους.

  Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών    παρατάξεων , «Πρωτεύουσα Ξανά» , Γρηγόρη Αλεξόπουλο , «Πάτρα Ενωμένη», Παπαδημάτο   Νικόλαο, «Σπιράλ» Πέτρο Ψωμά , «Πάτρα η δική μας πόλη» Νίκο Τζανάκο, «Δημοτική Κίνηση   Κοινοτικόν» Θεόδωρο Ντρίνια για την έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα μας και τη   στήριξή τους . 

  Για την αγωνιστική Επιτροπή των κατοίκων 

   

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην σημερινή συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Βιέννη και την έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ έχει στραμμένο το βλέμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η επιτροπή επιστημόνων που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση σχετικά με τα καταλληλότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, έκανε γνωστό ότι μπορεί να καταστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την τουρκική προκλητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια γραπτή δήλωση του σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δικαιοσύνη δεν δέχεται μόνο αιτήσεις ρύθμισης «κόκκινων» δανείων με την σχεδόν χαριστική διαδικασία του νόμου Κατσέλη. Σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει και «κόκκινη κάρτα» με απορριπτικές αποφάσεις, ότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search