ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για το Πανεπιστήμιο Πατρών του μέλλοντος

Ημερίδα με θέμα « Πανεπιστήμιο Πατρών/Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος & Ποιος ο στρατηγικός σχεδιασμός σύζευξης του Πανεπιστημίου με την πόλη ,την Περιφέρεια & το Εξωτερικό» θα πραγματοποιήσει η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, στο Επιμελητήριο Αχαΐας και ώρα 18:30.

Αντικείμενο της Ημερίδας οι πέντε (5)Υποψήφιοι  Πρυτάνεις Καθηγητές κ.κ. Τάσος Αθανασόπουλος, Νίκος Καραμάνος, Χρήστος Μπούρας, Γιώργος Παπαθεοδώρου και Θόδωρος Χριστόπουλος, να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους σε προσκεκλημένους που θα αντιπροσωπεύουν την Περιφέρεια,την Πόλη και τους Παραγωγικούς Φορείς.

Η Ημερίδα στοχεύει στο να παραχθεί επαγωγικός διάλογος και συγχρόνως να γίνει η αφετηρία μιας σειράς Εκδηλώσεων ώστε να επιτευχθεί το πάγιο ζητούμενο: Σύνδεση Πανεπιστημίου -πόλης με διάχυση της έρευνας, της καινοτομίας, των ιδεών και του πολιτισμού.

Ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από την δημοσιογράφο κα Τέτα Γιαννάρου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση, αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, στην χώρα υπάρχουν 925 εστίες μόλυνσης του κορονοϊού. Παράλληλα, κατά τη χθεσινή ημέρα, διαγνώσθηκαν πεντακόσια είκοσι τρία νέα κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοιού στην χώρα. Σήμερα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνεται Ηλεία , Αχαία και Αιτωλοακαρνανία. 2 κρο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 254 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοιού στην χώρα. Σήμερα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνεται Ηλεία , Αχαία και Αιτωλοακαρνανία. 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 88χρονος στην περιοχή Κρυονέρι της Φιγαλείας, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ηλικιωμένος άντρας εκτελούσε εργασίες κοπής πάνω σε δέντρο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις είναι οι νοσηλευόμενοι που πάσχουν απο κορωνοϊό, στο νοσοκομείο του Ρίου. Πρόκειται για τρεις γυναίκες  από 50 ως 85 ετών οι οποίες δεν είναι από την Πάτρα αλλά διακομίστηκαν από Αιτωλοακαρνανία
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search