ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών απαντά σε δημοσιεύματα

Ανακοίνωση του Προέδρου του ΕΕΣΠ κ. Κωνσταντίνου Ζαφειρόπουλου

Στον τοπικό τύπο εμφανίστηκαν σήμερα δημοσιεύματα με παραπλανητικούς τίτλους όπως «Παράτυπη απόφαση» , «Διαμάχη στον Εμπορικό Σύλλογο», για το θέμα του νομοσχεδίου περιορισμού του Δημοκρατικού δικαιώματος των συναθροίσεων και διαδηλώσεων, βασιζόμενα σε κείμενο του κ. Γαλάνη και χωρίς να ζητηθεί καν η άποψη των αρμόδιων οργάνων του Συλλόγου. Μας εκπλήσσει η σπουδή υιοθέτησης ατεκμηρίωτων απόψεων την στιγμή μάλιστα που οι θέσεις και δράσεις του Ιστορικού και μαζικότατου Συλλόγου μας περνάν στα «ψιλά»

Απαντώντας στα παραπλανητικά αυτά δημοσιεύματα επισημαίνω:

Ο κ. Γαλάνης μέλος του 15μελούς ΔΣ του Συλλόγου μας, μιας και ασχολείται πολλά χρόνια με τον συνδικαλισμό και τον Εμπορικό Σύλλογο, όφειλε να γνωρίζει ότι:

Όταν για οποιοδήποτε λόγο ο Πρόεδρος κωλύεται να παρευρίσκεται σε μια συνεδρίαση Προεδρεύει ο Α’ Αντιπρόεδρος.

Αν κάποιο μέλος θέσει θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως και γίνει δεκτό προς συζήτηση από τον Προεδρεύοντα το θέμα συζητείται κανονικά.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα παρόντα μέλη στην συνεδρίαση. Αν όλα τα παρόντα μέλη συμφωνούν τότε η απόφαση είναι ομόφωνη.

Αν κάποιο μέλος που απουσιάζει έχει διαφορετική άποψη έχει το δικαίωμα να την εκφράσει εγγράφως και να την  δημοσιοποιήσει Αυτό δεν αλλάζει την απόφαση ούτε την καθιστά προφανώς παράτυπη

Επί της ουσίας να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις δεν τις ταλανίζουν οι ειρηνικές διαδηλώσεις των κοινωνικών ομάδων και φορέων αλλά η μείωση του εισοδήματος των καταναλωτών, η επικουρούμενη  από μεροληπτικά μέτρα επέλαση των πολυεθνικών η μη δραστική αντιμετώπιση του παρεμπορίου καθώς και το δυσβάστακτο και άδικο φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η επιτροπή επιστημόνων που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση σχετικά με τα καταλληλότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, έκανε γνωστό ότι μπορεί να καταστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την τουρκική προκλητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σημαντική ενίσχυση με… παρόν και μέλλον πραγματοποίησε ο Εθνικός Πειραιώς, που έκανε δικιά του την 18χρονη Μαργαρίτα Μπιτσάκου. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες η νεα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια γραπτή δήλωση του σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δικαιοσύνη δεν δέχεται μόνο αιτήσεις ρύθμισης «κόκκινων» δανείων με την σχεδόν χαριστική διαδικασία του νόμου Κατσέλη. Σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει και «κόκκινη κάρτα» με απορριπτικές αποφάσεις, ότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search