ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πλατεία Ανθρωπιάς στην Πάτρα από 9 έως 12 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Ο Αγιος Στυλιανός» και η Ενωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» με τη συνδρομή της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συμμαχία για τη ζωή με τίτλο «ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ».

Στην κατεύθυνση αυτή, συνδιοργανώνουν τετραήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία, από τις 9 έως 12 Ιουνίου στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).

Η Αιμοδοσία αυτή αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα συνεργασίας συμμαχιών του ΣΕΑ Καραμανδανείου και εντάσσεται στο σύνολο των αιμοδοσιών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών, με την συνεργασία του ΕΟΔΥ και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της δράσης «Ολοι Μαζί Μπορούμε».

Η επαναλαμβανόμενη πρωτοβουλία, στην οποία πρωτοστατούν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών που είναι μέλη της ΠΟΣΕΑ έχει προσφέρει μέχρι στιγμής και εν μέσω πανδημίας περισσότερες από 13.000 μονάδες αίμα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την Ελληνική κοινωνία.

Το τετραήμερο Αιμοδοσίας στην Πλατεία Γεωργίου, θα καλυφθεί και από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία της ΠΟΣΕΑ από 7 έως 14 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει αφιερώματα στις ενημερωτικές εκπομπές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Η ΠΟΣΕΑ όπως είναι γνωστό, έχει αποστείλει σε όλη την Ελλάδα υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά, μάσκες, γάντια) για την ασφαλή διοργάνωση κάθε Αιμοδοσίας.

Το τετραήμερο της Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία της υπηρεσίας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία θα επηρεάσει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό την προσωπική και οικογενειακή κατάσταση πάνω από το 60% του πληθυσμού και σε ορισμένες χώ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Σημαντική αύξηση στα περιστατικά ασθενών με μυοκαρδιοπάθεια λόγω στρες ή μυοκαρδιοπάθεια Τακοτσούμπο ή «σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς», καταγράφει μία νέα αμερικανική επιστημονικ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη ανάμεσα στα παιδιά του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.000 μόρια, είναι η Μαρία Ιατράκη, από το πεδίο Ανθρωπιστικών Σπουδώ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  «Φωτιά» και πάλι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες το τελευταίο διάστημα έδειχναν να μπαίνουν στο δρόμο του διαλόγου, έβαλε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χθε; π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την επιτυχία του στις φετινές πανελλήνιες μίλησε ο Γιώργος Κατσαλάς ο οποίος είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία συγκεντρώνοντας 18.600 μόρια. Όπως είπε πάντα του άρεσε η πανεπιστημιακή καριέρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τεστ κοπώσεως χωρίς κλιματισμό και με ανεμιστήρα που υπολειτουργεί. Σε συνθήκες σάουνας ασφαλισμένοι περιμένουν έξω από το μικροβιολογικό εργαστήριο. Στο οδοντιατρείο ο ιδρώτας των ασφαλισμένων να τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, προκειμένου να παραχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου του  με θέμα:  
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search