ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πώς θα γιορτάσουν οι Λευκαδίτες της Πάτρας τη γιορτή της Παναγίας Φανερωμένης

 

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ  ἐν όψει της Μεγάλης Εορτής της θαυματουργής  Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης ,κάνει γνωστό στα μέλη τουκαι στους ευλαβείς προσκυνητές τα παρακάτω:

 

Ως Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ,λόγω των περιοριστικῶν μέτρων και των   ιδιαίτερων κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης , που ισχύουν  για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19  δεν θα έχουμε την χαρά να   τελέσουμε ,με την λαμπρότητα που αρμόζει, τον πανηγυρισμό της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης , της μεγάλης εορτής της  Λευκαδίτικης Κοινότητας Πάτρας , όπως κάθε χρόνο τελούμε ,με διάφορες εκδηλώσεις και την παρουσία του χορευτικού του Συλλόγου μας , οι οποίες λόγω των μέτρων της πανδημίας του covid-19 δεν είναι   δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

 

Θα τελεστούν όμως κανονικά , ο Στολισμός της θαυματουργής  Ιεράς Εικόνας- – Προσφορά της Οικογένειας Μαυρομάτη Νίκης ,μέλους του Συλλόγου μας , καθώς και η Αρτοκλασία ,ενώ κατά τα άλλα , θα ακολουθηθεί , το λιτό Πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον Ιερό Ναό .

 

Θα παρακαλέσουμε , για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός των προσκυνητών  και για την διευκόλυνση στο προσκύνημα της Ιεράς Εικόνας , να ακολουθηθούν οι Οδηγίες του Ιερού Ναού .και οι ευλαβείς προσκυνητές να τηρούν τους κανόνες και τις υποδείξεις των υπευθύνων , καθώς και τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των.

 

Ἡ Υπεραγία Θεοτόκος η Φανερωμένη, η Προστάτης και Πολιούχος του Νησιού μας και των Λευκαδιτών όλου του κόσμου ,  ας μας αξιώσει και φέτος να αξιωθούμε της Χάριτος και της ευλογίας της.

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, καθώς από τα 835 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι 397 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο. Στην Αχαΐα είχαμε 23 νέες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 835, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση. Το ξεχεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Τρίτης. Ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, με αδιαθεσία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας. ΕΚ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search