ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Απαιτούμε την άμεση επαναφορά των εργαζομένων φορτοεκφορτωτών  στο λιμάνι της Πάτρας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την επαναφορά των συναδέλφων μας στο λιμάνι της Πάτρας. Συνεχίζει μαζί με τους εργαζόμενους τις συνεχείς παρεμβάσεις σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, στέκεται αλληλέγγυο και συμπαραστέκεται στους  παραγκονισμένους συναδέλφους και στο δίκαιο αγώνα τους. 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου παραβρέθηκε σε μια σειρά δικαστήρια που κέρδισαν, οι συνάδελφοι τελεσίδικα, έκανε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς και συναντήσεις με την Διοίκηση του ΟΛΠΑ. Το τελευταίο διάστημα έκανε επανειλημμένα παρέμβαση στη Διοίκηση του ΙΚΑ.  

Θυμίζουμε για ακόμη μια φορά τα εξής: Οι συνάδελφοί μας εργάζονταν για πάνω από 25 χρόνια ως φορτοεκφορτωτές και καβοδέτες στο λιμάνι της Πάτρας ως ισότιμα μέλη του «σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ», που στην ουσία είναι αυτό που κλείνει τις συμφωνίες με τις ναυτιλιακές εταιρίες και έχει τον έλεγχο των εργασιών και των οικονομικών. Οι εργαζόμενοι διεγράφησαν γιατί τόλμησαν να διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους. Τα τελευταία χρόνια, η πλειοψηφία των εργαζομένων δημιούργησε παράλληλα εταιρία ΚΟΙΝΣΕΠ στην οποία πέρασαν όλες οι εργασίες και δραστηριότητες του σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ».

Πως γίνεται ο Πρόεδρος του σωματείου Φορτοεκφορτωτών «ΗΡΑΚΛΗΣ»,  να διαγράφει τους συναδέλφους του – ισότιμα με αυτόν μέλη του σωματείου τους – να συμμετέχει στη Διοίκηση του ΟΛΠΑ ως εκπρόσωπος εργαζομένων ενός σωματείου, «τεχνητά» ανενεργό και παράλληλα να είναι επικεφαλής της ΚΟΙΝΣΕΠ; Πως γίνεται να αρνείται την εργασία σε συναδέλφους του που έχουν δικαστικά δικαιωθεί τελεσίδικα;  

Προειδοποιούμε! Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας θα δυναμώσει των αγώνα υπερασπίζοντας το δίκαιο αίτημά τους να γυρίσουν πάλι στη δουλειά οι  εργαζόμενοι. Φτάνει πια η κοροϊδία! Η κυβέρνηση, οι διάφοροι μηχανισμοί της στο λιμάνι και οι αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει άρδην μέσα στις επόμενες ώρες ο καιρός, καθώς βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται με κεραυνούς “κατασπαράζουν” το καλοκαιρινό σκηνικό, στις περισσότερες περιοχέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, περισσότερες από 350.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις έχουν ήδη υποβληθεί.Επίσης, παρατείνεται η πρ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού κατέγραψε και το Τέξας το τελευταίο 24ωρο, αφού ανακοίνωσε άλλα  8.258 φτάνοντας έτσι τα 191.790.Πρόκειται για την μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση περ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Δημοτική Αρχή και η Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων, διοργανώνουν μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση σήμερα  Κυριακή 5 Ιούλίου στις 9 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και πορεία μέχρι τον Σιδηροδρομ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει άρδην μέσα στις επόμενες ώρες ο καιρός, καθώς βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται με κεραυνούς “κατασπαράζουν” το καλοκαιρινό σκηνικό, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.Όπως εξη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και τον ενημέρωσε για την πο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, απάτη σε βάρος ημεδαπού στην Πάτρα.Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης σε βάρος ενός ημ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search