ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σωματείο «Ιπποκράτης»: Μετακομίσεων συνέχεια...

   Στο ίδιο έργο θεατές

      Ακόμη μια φορά σε εφαρμογή το γνωστό "αποφασίζουμε και διατάσσομεν", αυτήν την φορά με τις μετακομίσεις-μεταστεγάσεις, να γίνονται πλέον σύνηθες φαινόμενο, να επαναλαμβάνονται, χωρίς κανένα μα κανένα λειτουργικό προγραμματισμό, χωρίς κανένα λειτουργικό σχεδιασμό και μέτρο, χωρίς δυστυχώς καμία ενημέρωση ούτε καν της εμπλεκόμενης κλινικής.

               Δυστυχώς όπως και στις αρχές του κορονοϊού oπου xωρίς σχεδιασμό και προγραμματισμό, εν μέσω εφημερίας και χωρίς να συντρέχουν τόσο πιεστικοί λόγοι, όπως τους επικαλέστηκαν και τους παρουσίαζαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της εξουθενωτικής για το προσωπικό, επιπόλαιας και βεβιασμένης μεταστέγασης-μετακόμισης των κλινικών

                  Έτσι και τώρα με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες διαδικασίες, παρ ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι του "επείγοντος", προχωρούν και πάλι σε μετακομίσεις, αυτήν την φορά της χειρουργικής κλινικής και μάλιστα δίπλα στον χώρο που θα συνεχίζει να δέχεται περιστατικά κορονοϊού, στους χώρους όπου διατηρούν τις ίδιες συνθήκες μ΄ αυτές που στήθηκαν για τον κορονοϊό, αν και δεν είμαστε νοσοκομείο αναφοράς και που δεν ενδείκνυται: χωρίς καμία συζήτηση και απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που απ' ότι φαίνεται τύπους είναι η παρουσία του και η επαναλειτουργία του.

Χωρίς καμία μα καμία συζήτηση με τους φορείς και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, διαδικασίες που ζητήθηκαν και προκλήθηκαν για αυτές ακόμη και μέσα στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Γ.Ν Πατρών.

Χωρίς καν καμία ενημέρωση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του νοσηλευτικού τμήματος που υπόκειται σ΄ αυτήν την φάση στην μετακίνηση, για να προγραμματίσει τις δουλειές του και τις υποχρεώσεις του, της χειρουργικής κλινικής, που θα συνεχίζει δυστυχώς να λειτουργεί, παράλληλα με την μετακόμιση, λες και είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση.

Δυστυχώς για όλα αυτά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πλέον τα λόγια είναι περιττά......

      Δυστυχώς λυπούμαστε που θα το πούμε, αλλά πρέπει προς γνώση και συμμόρφωση: το πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, που ήταν και νοσοκομείο αναφοράς, επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας χωρίς κραδασμούς και προβλήματα, γιατί έκανε κινήσεις και επιλογές που δεν διατάραξαν τον χωροταξικό και λειτουργικό του ιστό, εν αντιθέσει με τον Αγ. Ανδρέα που δυστυχώς ακόμη βολοδέρνει για να βρει τον βηματισμό του και δεν φαίνεται να τον βρίσκει, γιατί κυριάρχησαν όλα όσα προαναφέρουμε, οι επιπολαιότητες και οι εγωιστικές τάσεις περί αυθεντιών και "καλών παιδιών", τα γνωστά yes main, το έλλειμμα σχεδιασμού και επενδυτικού χαρακτήρα προοπτικές k΄ πολλά άλλα.

      Το έλλειμμα οράματος και οι πρακτικές, οι τακτικές που υπήρχαν στην προηγούμενη Διοίκηση, δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν και σ' αυτήν, με αποτέλεσμα η τύχη και η προοπτική του  Γ.Ν.Πατρων, να συνεχίζει να είναι ένα σοβαρό ζητούμενο....

      Απέναντι στα ώτα μη ακουόντων δεν απομένει τίποτε άλλο από τον δρόμο του αγώνα

             Για αυτό το λόγο αυτό προχωράμε ΑΜΕΣΑ στην ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ για την ανάπτυξη και προοπτική αυτού του Νοσοκομείου, που προσφέρει πολλά και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα,  για αυτό και δεν του αξίζει αυτή η τύχη και δεν του  αρμόζει αυτή η μεταχείριση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Οι Onirama συμπληρώνουν φέτος 20 χρόνια από την ίδρυσής του και ο Θοδωρής Μαραντίνης περιγράφει πώς ξεκίνησε το ταξίδι τους και ποια ήταν τα προτεινόμενα αρχικά ονόματα. Μιλώντας σ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙ, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η αξιολόγηση είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να βελτιωθεί η απόδοση του εκπαιδευτικού συστήματος» τόνισε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και τον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και τον ενημέρωσε για την πο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, απάτη σε βάρος ημεδαπού στην Πάτρα.Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης σε βάρος ενός ημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική σήμερα το μεσημέρι καθώς κλήθηκαν σε περιστατικό πτώσης άνδρα στο Γλαύκο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας έπεσε ενώ περπατούσε στην κοίτη του Γλαύκου στο ύ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search