ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eυχαριστήριο από Σύλλογο «Ο Αιμοδότης»

Τίς ημέρες αυτές περνάμε σε ένα επόμενο στάδιο τής επιδημιολογικής κρίσης που μαστίζει τους τελευταίους δύο μήνες την πατρίδα μας αλλά και τον πλανήτη ολόκληρο. Οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας τεράστιες και παράλληλα οι τρέχουσες ανάγκες πασχόντων συνανθρώπων μας από άλλες αιτίες δεν έπαψαν ούτε να υπάρχουν ούτε μειώθηκαν. Οι ανάγκες για αίμα εξακολούθησαν να υπάρχουν αυξημένες. Ο «Αιμοδότης» ήταν παρών στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών. Όπως είναι παρών επι σαράντα συναπτά έτη και το έργο των οραματιστών που τον ίδρυσαν συνεχίστηκε με πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο και σε αυτήν την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη συγκυρία.

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του «Αιμοδότη» σήμερα θέλει να ευχαριστήσει και να τιμήσει όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια. Θέλει να ευχαριστήσει το μεγάλο πλήθος των φίλων εθελοντών αιμοδοτών, παλαιών και νέων, που προσήλθαν με ενθουσιασμό σε κάθε αιμοδοσία τακτική η έκτακτη που οργάνωσε ο σύλλογος και εισέφεραν σημαντικά μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος.

 

Τίς θερμές μας ευχαριστίες οφείλουμε επίσης να δώσουμε στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας» που με απόλυτη ασφάλεια , αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό είναι ο φορέας που υλοποιεί την κάθε αιμοληψία. Όπως ακριβώς γίνεται και στα 40 χρόνια τής άψογης συνεργασίας μας.

 

Δημόσια λοιπόν ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες και την Αιμοδοσία του «Αγίου Ανδρέα» τους ευχόμαστε υγεία πρώτιστα και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

 

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι συνεχίζονται οι τακτικές αιμοδοσίες την  Δευτέρα 25η Μαΐου και  την Τετάρτη 27η Μαΐου 2020, από ώρα 17.30 μ.μ. έως 21.15 μ.μ. στα γραφεία του Αιμοδότη Βότση 51 και Κανακάρη

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, καθώς από τα 835 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι 397 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο. Στην Αχαΐα είχαμε 23 νέες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 835, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο για τον συνδικαλισμό περιγράφει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε αναρτήσεις στους προσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση. Το ξεχεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Τρίτης. Ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, με αδιαθεσία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας. ΕΚ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Επίσκεψη στην περιοχή του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου πραγματοποίησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιδήμαρχος Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, μαζί με την Επιτροπή Κρίσεω
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search