ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eυχαριστήριο από Σύλλογο «Ο Αιμοδότης»

Τίς ημέρες αυτές περνάμε σε ένα επόμενο στάδιο τής επιδημιολογικής κρίσης που μαστίζει τους τελευταίους δύο μήνες την πατρίδα μας αλλά και τον πλανήτη ολόκληρο. Οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας τεράστιες και παράλληλα οι τρέχουσες ανάγκες πασχόντων συνανθρώπων μας από άλλες αιτίες δεν έπαψαν ούτε να υπάρχουν ούτε μειώθηκαν. Οι ανάγκες για αίμα εξακολούθησαν να υπάρχουν αυξημένες. Ο «Αιμοδότης» ήταν παρών στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών. Όπως είναι παρών επι σαράντα συναπτά έτη και το έργο των οραματιστών που τον ίδρυσαν συνεχίστηκε με πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο και σε αυτήν την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη συγκυρία.

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του «Αιμοδότη» σήμερα θέλει να ευχαριστήσει και να τιμήσει όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια. Θέλει να ευχαριστήσει το μεγάλο πλήθος των φίλων εθελοντών αιμοδοτών, παλαιών και νέων, που προσήλθαν με ενθουσιασμό σε κάθε αιμοδοσία τακτική η έκτακτη που οργάνωσε ο σύλλογος και εισέφεραν σημαντικά μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος.

 

Τίς θερμές μας ευχαριστίες οφείλουμε επίσης να δώσουμε στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας» που με απόλυτη ασφάλεια , αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό είναι ο φορέας που υλοποιεί την κάθε αιμοληψία. Όπως ακριβώς γίνεται και στα 40 χρόνια τής άψογης συνεργασίας μας.

 

Δημόσια λοιπόν ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες και την Αιμοδοσία του «Αγίου Ανδρέα» τους ευχόμαστε υγεία πρώτιστα και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

 

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι συνεχίζονται οι τακτικές αιμοδοσίες την  Δευτέρα 25η Μαΐου και  την Τετάρτη 27η Μαΐου 2020, από ώρα 17.30 μ.μ. έως 21.15 μ.μ. στα γραφεία του Αιμοδότη Βότση 51 και Κανακάρη

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την... πλάτη στα νέα αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού γύρισαν οι νέοι και «ψήφισαν» πλατεία. Το αδιαχώρητο επικράτησε τόσο σε κεντρικές πλατείες της Αττικής (όπως η πλατεία Βαρνάβα . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ομιλίες του καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννη Μουρτζόπουλου και του σκηνογράφου-ενδυματολόγου Θάνου Βόβολη με θέμα «Αρχαία Θεατρική Μάσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες προς τους πολίτες για την επιδείνωση του καιρού εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς, σύμφωνα με την ΕΜΥ, το εν ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού πα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στρέφεται η Α ΕΛΜΕ με αφορμή έγγραφο του πρώτου, με το οποίο, όπως καταγγέλουν οι καθηγητές, καλεί τους διευθυντές και το σύλλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στρέφεται η Α ΕΛΜΕ με αφορμή έγγραφο του πρώτου, με το οποίο, όπως καταγγέλουν οι καθηγητές, καλεί τους διευθυντές και το σύλλογο διδασκόντων, σε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής συναντήθηκε τον πρύτανη Χρήστο Μπούρα. Ο Αχαιός βουλευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search