ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League: Στο τραπέζι η αναστολή καταβολής μισθών

Η Premier League και οι σύλλογοι των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Αγγλίας (EFL) είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για μία συνολική συμφωνία αναστολής καταβολής των μισθών, στην συνάντηση της Τετάρτη με την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Η πρόταση αυτή είναι μία από τις επιλογές για να βοηθηθούν οι σύλλογοι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι η PFA θα ζητήσει από τους συλλόγους αποδείξεις που θα δικαιολογούν αυτή την αναστολή μισθοδοσίας και οι συζητήσεις θα περιστραφούν στο κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί μία συλλογική σύμβαση.

Τόσο η Premier League όσο και η EFL είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν - που πάντως αναμένεται να επαναρχίσει μετά τις 30 Απριλίου - ωστόσο αμφότερες έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει «μόνο όταν είναι απόλυτα ασφαλές και το επιτρέπουν οι συνθήκες». Στις 18 Μαρτίου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει πως θα μοιράσει 50 εκατομμύρια λίρες στους συλλόγους ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις αυτού του μήνα. Στην αυριανή συζήτηση θα συζητηθούν τρόποι ώστε να καλυφθούν και τα έξοδα του Απρίλη, μήνας στον οποίο δε θα παιχθεί ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση, δε, που η σεζόν ολοκληρωθεί πρόωρα, οι ομάδες της Premier League θα χάσουν περίπου 760 εκ. λίρες μόνο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Ήδη, πάντως, οι παίκτες της Λιντς - που αγωνίζεται στην Championship - έχουν εθελοντικά συμφωνήσει σε μη καταβολή του μισθού τους ενώ στους ποδοσφαιριστές της Μπέρμιγχαμ που αμείβονται με πάνω από 6.000 λίρες την εβδομάδα, ζητήθηκε μείωση 50% για τους τέσσερις επόμενους μήνες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λευκή διαμαρτυρία με καρναβαλική όμως διάθεση πραγματοποιούν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου τα πληρώματα που φιλοξενούνται για 17 ολόκληρα χρόνια στις αποθήκες του ΑΣΟ.Ο τίτλος τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και τις εκπτώσεις σε ιδιοκτήτες ακινήτων που εισέπραξαν μειωμένο μίσθωμα λόγω κορωνο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δεύτερη διμηνιαία δόση του 2020 (για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο) θα καταβληθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 (τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, όπως έχει καθιερωθεί). Τα χρήματα θ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι νέοι είναι τα κύρια θύματα του οικονομικού μαρασμού που προκάλεσε η πανδημία του νέου κορονοϊού, αποκαλύπτει η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας σε έκθεσή της που δημοσιεύεται σήμερα, μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λευκή διαμαρτυρία με καρναβαλική όμως διάθεση πραγματοποιούν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου τα πληρώματα που φιλοξενούνται για 17 ολόκληρα χρόνια στις αποθήκες του ΑΣΟ.Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με έγγραφο τους προς την Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πατρών, οι φοιτητές – μέλη του Συλλόγου του Τμήματος ΔΠΠΝΤ (Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών) , διαμαρτύρονται για το γεγο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ/ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, έκρινε μη νόμιμη τη μεταβίβαση 10.119 ακινήτων του Δημοσίου από τους Δήμους στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), καθώς εντόπισε νομικές πλημμέλειες,
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search