ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γερμανία: Αρχές Μαΐου θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Οι 36 σύλλογοι των δύο επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου στην Γερμανία, επικύρωσαν και τυπικά σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, την επέκταση της αναστολής των πρωταθλημάτων ως το τέλος Απριλίου. Η αρχική απόφαση αναβολής των αγώνων τελείωνε το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5 Απριλίου), αλλά η ανησυχητική εξάπλωση του κορωνοϊού στη Γερμανία δεν αφήνει περιθώρια ούτε για σκέψη άμεσης επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

 

Πέραν του τυπικού σκέλους της απόφασης, στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε και το τι μέλλει γεννέσθαι με τη φετινή σεζόν. Κοινός τόπος όλων των συλλόγων, είναι η ανάγκη να ολοκληρωθεί η χρονιά και, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το kicker, το πλάνο είναι να ξαναρχίσουν οι αγώνες -κεκλεισμένων των θυρών- το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαϊου, με στόχο να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ως το τέλος Ιουνίου.

«Σκοπεύουμε να τελειώσουμε τη σεζόν ως τις 30 Ιουνίου, αυτή παραμένει η κατάσταση σήμερα. Θεωρητικά, μπορείς να την επεκτείνεις ως τον Ιούλιο, όμως κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσει και η επόμενη χρονιά», δήλωσε ο πρόεδρος της λίγκας, Κρίστιαν Ζάιφερτ, και συνέχισε: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να δουλέψει μόνο όταν παίζεται. Δουλεύουμε εντατικά για να μπορέσουμε να σηκωθούμε μετά από την κρίση. Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις θα χρειαστούν επανεκκίνηση, μεταξύ αυτών και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search