ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΑΠ δίνει το γήπεδο για την μάχη κατά του κορωνοϊού

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα η διοίκηση της ΕΑΠ η οποία με επιστολή της έκανε γνωστό πως διαθετει το γήπεδο της στη διάθεση των Υγειονομικών αρχών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει: "Την αλληλεγγύη δεν την λυγίζει ο κορωνοϊός. Επιστολή στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη η οποία κοινοποιείται και στο Υπουργείο Υγείας απέστειλε η Διοίκηση της ΕΑΠ, ανακοινώνοντας πως παραχωρεί στη διάθεση της Πολιτείας το κλειστό γήπεδό της, σε περίπτωση που χρειαστεί για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠ, Ανδρέας Πατούχας αναφέρεται «η Διοίκηση της ΕΑΠ, ενός από τα πλέον ιστορικά αθλητικά σωματεία της Πάτρας που «γεννήθηκε» μέσα από την ίδια την κοινωνία την οποία εδώ και 93 χρόνια υπηρετεί πιστά, συμμεριζόμενη τη δύσκολη συγκυρία και αναλαμβάνοντας το μερίδιο της συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης που της αναλογεί αποφάσισε:


Να διαθέσει το ιδιόκτητο κλειστό αθλητικό της γήπεδο στην οδό Ηπείρου 8 & Φαβιέρου στην Ελληνική Πολιτεία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, αν και εφόσον χρειαστεί, για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.


Το γήπεδο θα βρίσκεται στη διάθεση των Υγειονομικών αρχών και των συντονιστικών οργάνων για όσο διάστημα διαρκέσει η λαίλαπα του ιού, ώστε κατά την κρίση σας και βάσει των αναγκών που υπάρχουν να αξιοποιηθεί ως ένας ακόμη χώρος για την φιλοξενία δράσεων που θα έχουν ως σκοπό την αντιμετώπιση του φονικού ιού.
‘Όπως έχει δηλώσει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός η «χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο μ’ έναν αόρατο εχθρό». Κι από την πρώτη γραμμή της «μάχης» δεν θα μπορούσε να λείπει ένας άγρυπνος «φρουρός», όπως είναι η ΕΑΠ, η οποία με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συλλογικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης αποφάσισε να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όλοι αυτές τις ημέρες «Μένουμε σπίτι» κι αφήνουμε έξω τον κορωνοιό που μπορεί να λυγίζει την ανθρώπινη ζωή, όχι όμως και την αξιοπρέπεια και την θέληση προσφοράς.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλά αποτελέσματα για το συμφέρον ολόκληρης της κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Tο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Π-Κ παραμένει μετέωρο αλλά η ΝΕΠ έχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Σειρά διαρθρωτικών αλλαγών" ωστε να ανοίξουν θέατρα και κινηματογράφοι το φθινόπωρο προανήγγειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. "Εάν δεν έχουμε κάτι δυσάρ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θεία Κοινωνία με διαφορετικό κουτάλι για κάθε πιστό. Αυτή είναι η οδηγία που έχει δοθεί από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στους κληρικούς της Άμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο καφετέριας στην κεντρική πλατεία του Πύργου, περίπου στις εννέα το βράδυ.Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου όπου επί τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται και στον ιδιωτικό τομέα η άδεια ειδικού σκοπού και μετά την 31η Μαίου και για όσο διάστημα τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά λόγω της εκ περιτροπής λειτουργίας των τμημάτω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο καφετέριας στην κεντρική πλατεία του Πύργου, περίπου στις εννέα το βράδυ.Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου όπου επί της ουσίας δεν χρειάστ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη, για την Πάτρα και την γύρω περιοχή. Συγκεκριμένα προβλέπεται αραιή συννεφιά, ενώ τις απογευματινές ώρες αναμένεται ασθενής βροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λευκή διαμαρτυρία με καρναβαλική όμως διάθεση πραγματοποιούν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου τα πληρώματα που φιλοξενούνται για 17 ολόκληρα χρόνια στις αποθήκες του ΑΣΟ.Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι:
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search