ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ακαδημία των Σπορ: Όχι δεν είμαστε γραφικοί

 Μετά τα συμβάντα του αγώνα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ  με τον Ποσειδών Λουτρακίου στην Πάτρα με  αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πατρινό διαιτητή κ. Γεώργιο Αβράμη, ο οποίος με τις αποφάσεις του υποχρέωσε την Πατρινή ομάδα σε ισοπαλία, ο σύλλογος κάνει γνωστό ότι και την ένσταση υποστήριξε και οι ιθύνοντες της ομάδος  ενημέρωσαν σχετικά και το Δ.Σ. / ΟΧΕ όσο και την ΚΕΔ/ΟΧΕ  για ότι συνέβη  στον αγώνα.

Σχετικά στην ανακοίνωση του συλλόγου υπογραμμίζεται:

<  όχι δεν  εθελοτυφλούμε  και δεν είμαστε γραφικοί  όταν λέμε ότι μας φταίει ο διαιτητής που ήρθαμε ισοπαλία.  Πολύ απλά έχουμε την ευθιξία να λειτουργούμε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου και τους κανονισμούς  αγώνων της ομοσπονδίας. Το ίδιο απαιτούμε από όλες τις ομάδες και κάθε στέλεχος το αγώνος  να εφαρμόζουν ότι τους λένε οι κανονισμοί και όχι να υπάρχουν ‘’ εκπτώσεις ‘’ αναλόγως της περίπτωσης. Δεν αφιερώνουμε μόνο χρόνο για το για το άθλημα αλλά και χρήμα για να είμαστε εντάξει σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Και πράγματα και καταστάσεις γνωρίζουμε και το μόνο μέλημά μας είναι να διαφυλάττουμε το άθλημα και  συμφέροντα της ομάδας μας. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν θεσμικά όργανα που παίρνουν τις οποιεσδήποτε αποφάσεις, ώστε να διοικείται το άθλημα και να φροντίζει για την εξέλιξη του. Μπορεί εμείς να πληρώνουμε τα έξοδα των διαιτητών και κριτών και να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, απαιτούμαι  έτσι και από αυτούς τον απόλυτο επαγγελματισμό απέναντί μας. Εάν σε κάθε αγώνα είναι να χάνουμε λίγο - λίγο  κάποιους χορηγούς, κάποιους γονείς, κάποιους αθλητές, κάποιους φιλάθλους, τότε πολύ σύντομα τα  εκτελεστικά όργανα θα έρθουν στην δύσκολη θέση να διαλέξουν:    αθλητές και  τις ομάδες τους ή κάποιον διαιτητή ή κριτή >.

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

«Θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά σε θεραπεία και ίσως σε παραπάνω από μία, παρά από ότι είμαστε σε εμβόλιο» για τον κορωνοϊό, δήλωσε η κορυφαία ερευνήτρια και λοιμωξιολόγος του Cambrid . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

"Δίνουμε το καλό παράδειγμα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις αρμοδιότητες. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι παρούσα και στις έκτακτες ανάγκες. Με ενότητα και ομοψυχία δίνουμε τη μάχη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Kαταγγελίες ότι η κοινότητα των Ρομά στην Κάτω Αχαΐα δεν ακολουθεί τις οδηγίες για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού, κάνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι όπως εξηγούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μάθημα τιμιότητας έδωσε ένας 26χρονος από το Αιτωλικό ο οποίος βρήκε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην αστυνομία. Η απώλεια του πορτοφολιού είχε δηλωθεί από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Kαταγγελίες ότι η κοινότητα των Ρομά στην Κάτω Αχαΐα δεν ακολουθεί τις οδηγίες για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού, κάνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι όπως εξηγούν έχουν απευθυνθεί στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μάθημα τιμιότητας έδωσε ένας 26χρονος από το Αιτωλικό ο οποίος βρήκε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην αστυνομία. Η απώλεια του πορτοφολιού είχε δηλωθεί από τον κάτοχό του ο οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο "αέρα" βρίσκονται 40 εργαζόμενες καθαρίστριες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας οι οποίες είχαν προσληφθεί με συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ τον Μάιο του 2019. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr οι συμβ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search