ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ντράπηκα πολύ για το χτύπημα στον πατέρα μου

Για το ατυχές περιστατικό με τον πατέρα του μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο Reuters τονίζοντας πως ντράπηκε πολύ που είδε έτσι τον εαυτό του. Ο Έλληνας τενίστας είχε ξεσπάσει μετά την ήττα του στο πρώτο σετ με τον Νικ Κύργιο σε αγώνα για το ATP Cup που διεξάγεται στην Αυστραλία, πετώντας με μανία την ρακέτα του, η οποία όμως χτύπησε τον πατέρα του και προπονητή του Απόστολο Τσιτσιπά, που καθόταν στον «πάγκο». Απαντώντας, μετά το τέλος του αγώνα στους δημοσιογράφους, για το περιστατικό, είπε με χιουμοριστική διάθεση πως ελπίζει να μην τον κλείσει τιμωρία στο δωμάτιό του.

«Ντράπηκα που είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση»

Και τώρα, μιλώντας στο Reuters, ενόψει της πρεμιέρας του στο Australian Open την Δευτέρα, δήλωσε για το περιστατικό: «Ντράπηκα που είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, κρατούσα να πάντα μέσα μου και εξερράγην σε κάποια στιγμή». Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχω δουλέψει πραγματικά πολύ σε αυτό. Νομίζω πως το να είμαι ισορροπημένος και να σκέφτομαι σωστά θα με βοηθήσει. Εάν είσαι την μία ημέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά σου, αυτό μπορεί να σου κοστίσει».

Τι άλλο πρέπει να βελτιώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ένα άλλο θέμα που θέλει να βελτιώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι η αντίδρασή τους στις αποτυχίες, ένα μάθημα που λέει ότι έμαθε μετά την πρόωρη έξοδό του από το Montreal Masters τον Αύγουστο. «Εκείνη την εποχή σκεφτόμουν: «Γιατί πρέπει να είσαι τόσο στρεσαρισμένος; Δεν υπάρχει λόγος» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Reuters. «Απλά ξεκίνα από την αρχή σε ένα νέο τουρνουά, μην σκέφτεσαι τι συνέβη στο παρελθόν και προσπάθησε να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς, να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Νομίζω ότι εάν το σκέφτεσαι τόσο πολύ, θα καταστρέψει το παιχνίδι σου»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search